Στα χέρια της Αστυνομίας ο βασικός ύποπτος για το φόνο της παιδοψυχιάτρου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.


Του Πέτρου Καρσιώτη

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Λαμίας που ερευνούν την υπόθεση της άγριας δολοφονίας με μαχαίρι της 45χρονης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο βασικός ύποπτος της αποτρόπαιας πράξης που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Alphafreepress, ο θεωρούμενος βασικός ύποπτος, ο οποίος και παραδέχθηκε μέσω facebook την παρουσία του την επίμαχη νύχτα της δολοφονίας στο σπίτι της παιδοψυχιάτρου, είναι

ηλικίας περίπου 40 χρόνων, μέλος πολιτικής κίνησης και είχε φύγει για την Ευρυτανία όπου και εντοπίστηκε.

Οι ίδιες πληροφορίες φέρουν τον βασικό ύποπτο να διατηρούσε τουλάχιστον πριν από καιρό σχέσεις με την 45χρονη Θώμη, η οποία βρέθηκε πάνω στο κρεβάτι του σπιτιού της στη Λαμία, νεκρή με τουλάχιστον επτά τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό και στο στήθος.

Αστυνομικοί της ασφάλειας Λαμίας έφθασαν στην Ευρυτανία και μετέφεραν τον ύποπτο στην έδρα τους προκειμένου να τον ανακρίνουν και να συσχετίσουν τα ευρήματα στο χώρο του εγκλήματος με τα δικά του.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το lamianow, ο φερόμενος ως δράστης δημοσιοποίησε τη θέση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από λίγες ώρες περιγράφοντας την δική του εκδοχή για την βραδιά της δολοφονίας.
Παραδέχεται ότι βρέθηκε στο σπίτι της Θώμης προκειμένου να τον φιλοξενήσει αλλά στην διάρκεια της επίμαχης βραδιάς χρειάστηκε να κατέβει για λίγο στο αυτοκίνητο του και όταν επέστρεψε στο διαμέρισμα της Θώμης το κακό είχε γίνει και μάλιστα κάποιοι επιτέθηκαν και στον ίδιο και όταν συνήλθε δεν κατάλαβε τι είχε γίνει. Μάλιστα όπως τονίζει βρέθηκε γυμνός στο αυτοκίνητο του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας ανάρτησε σήμερα το πρωί βίντεο λίγων δευτερολέπτων στο διαδίκτυο και η αστυνομία που παρακολουθούσε το προφίλ του οδηγήθηκε στα ίχνη του όπου βρέθηκαν στην περιοχή της Ευρυτανίας.

Οι αστυνομικοί είχαν σχηματίσει ένα μικρό κύκλο υπόπτων από το στενό προσωπικό περιβάλλον του θύματος και εκτιμούσαν ότι βρίσκονται πολύ κοντά στη σύλληψη του δράστη.
Από τον τόπο του εγκλήματος έχουν συλλέξει δακτυλικά αποτυπώματα και DNA του δολοφόνου, με τα ευρήματα να έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.
Το θύμα είχε ανοίξει στον δολοφόνο του ή άνοιξε ο ίδιος με δικά του κλειδιά!
Το διαμέρισμα δεν είχε ίχνη διάρρηξης, έρευνας ή απώλεια χρημάτων. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Λαμίας έχουν λάβει καταθέσεις ατόμων που προέρχονται από το συγγενικό, επαγγελματικό και φιλικό περιβάλλον, ανάμεσα στους οποίους και ο ένας από τους δύο υπόπτους.
΄Ηδη ο ένας από τους αδελφούς της Θώμης είχε καλέσει από χθες τον δολοφόνο να παρουσιαστεί αφού άφησε να εννοηθεί στην αστυνομία ότι τον γνωρίζουν και περιμένουν να εμφανιστεί μόνος του.
Η Θώμη Κουμπούρα ήταν ιδιαιτέρως γνωστή για το πλούσιο έργο της στην παιδοψυχιατρική. Είχε αφιερώσει τη ζωή της στην έρευνα για τη διάσπαση προσοχής και την υπερκινητικότητα.
Ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ενέργεια με αξιοζήλευτο βιογραφικό. Ήταν επιστημονικός συνεργάτης του Παιδοψυχιατρικού Τμήματος του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, δίδασκε στα ΤΕΙ Λαμίας, αρθρογραφούσε σε τοπικά έντυπα, είχε ραδιοφωνική εκπομπή, ήταν ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Μελέτης Διάσπασης Προσοχής-Υπερκινητικότητας, εκπαιδεύτρια σε πρόγραμμα του κέντρου Ψυχικής Υγείας Αιγάλεω και είχε συμμετάσχει σε πολλά διεθνή συνέδρια.

Το άρθρο Στα χέρια της Αστυνομίας ο βασικός ύποπτος για το φόνο της παιδοψυχιάτρου εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα