Σουτιέν… ύπνου συγκρατεί το στήθος, ανακόπτοντας τις ρυτίδες! (photos)

Ένα νέο σουτιέν που δημιούργησε διάσημος πλαστικός από το Μπέβερλι Χιλς, το οποίο, όπως ισχυρίζεται, είναι ιδανικό για τον ύπνο αφού συγκρατεί το γυναικείο στήθος, φρενάροντας την εμφάνιση ρυτίδων.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», το «σουτιέν ύπνου» – NightLift- έρχεται να ανατρέψει την επικρατέστερη μέχρι σήμερα θεωρία που ήθελε το στήθος να είναι ελεύθερο κατά την διάρκεια του ύπνου. Ο δημιουργός του, καθηγητής Ράνταλ Χαγουόρθ, διάσημος πλαστικός από το Μπέβερλι Χίλς, υποστηρίζει ότι, «η βαρύτητα επιδρά αρνητικά στο σχήμα του στήθους ακόμα κι όταν η γυναίκα κοιμάται». «Οι ιστοί του δέρματος χαλαρώνουν με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ρυτίδες γύρω από την περιοχή των μαστών. Όταν όμως το στήθος μένει σταθερό, την ώρα που η γυναίκα γυρίζει πλευρό κατά την διάρκεια του ύπνου, τότε βοηθά τους μαστούς να παραμένουν σφριγηλοί», τόνισε ο ίδιος.

Το «NightLift» κοστίζει 98 δολάρια και σε αντίθεση με τα κοινά σουτιέν διαθέτει – για καλύτερη υποστήριξη- 4 τιράντες. Κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα, λευκό, μπεζ και μαύρο και σχέδια. Μάλιστα, εκείνο που ξεχωρίζει στο εν λόγω σουτιέν είναι η δαντέλα!

Keywords
Τυχαία Θέματα