Το ξέσπασμα της Σπυροπούλου: «Δεν είμαι μέγαιρα»

Ρίγος έπιασε τους πάντες μετά τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία υποτίθεται ότι μιλά για πρώτη φορά για όσα συμβαίνουν στο «Σπίτι, σπιτάκι της και όχι φτωχοκαλυβάκι» της. Οι αποχωρήσεις συνεργατών από την εκπομπή με συχνότητα μεγαλύτερη και από εκείνη στο… Big brother, μπορεί να έχουν προκαλέσει αίσθηση σε όλο τον κόσμο, αλλά στη Σπυροπούλου δεν έχουν πέσει καν στην αντίληψή της!

Τέσσερις αρχισυντάκτες έχουν πάρει πόδι ή το έβαλαν στα

πόδια. Συνεργάτες παραιτούνται, οι φήμες οργιάζουν κι έχεις τη Σπυροπούλου να βλέπει τον… ίδιο κόσμο! Εκτός και αν αναφέρεται στον Παύλο Σταματόπουλο, που πλέον το έχουμε εμπεδώσει: Είναι για τη μικρή ξανθιά η… αρχή και το φινάλε της! Μην και λείψει ο «ακόλουθός» της, πέφτει σε… βαριά κατάθλιψη. Και με το τελευταίο, θα συμφωνήσω: Η Κωνσταντίνα δύο χρόνια τώρα έχει συνηθίσει να… διώχνει κόσμο!

«Θέλω να με εμπιστεύονται, να τους εμπιστεύομαι κι εγώ. Έχουμε μία τάση να σκεφτόμαστε πάντα τα χειρότερα σενάρια, όμως, αυτό είναι πολύ ψυχοφθόρο. Να σε διαβάλλουν, να λένε διάφορα για εσένα και μετά εσύ να πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας», δηλώνει λίγο παρακάτω.

Γιατί τα δικαιώματα να φτιάξει ο άλλος σενάρια, τα δίνει από μόνη της, με τη συμπεριφορά της. Και να μας πιστέψει η Κωνσταντίνα, για εμάς κι αν είναι ψυχοφθόρο να ασχολούμαστε μαζί της κάθε λίγο και λιγάκι! Για το «ψαλίδισμα» της εκπομπής κατά μία ώρα, η Σπυροπούλου και πάλι απορεί γιατί πρέπει να απολογείται για όλο αυτό. Καλά, ας μην απολογηθεί. Την ιδέα, όμως, εκείνη την έδωσε με την πρωτοβουλία να «κόψει» την εκπομπή πριν λίγες μέρες.

Πάντως, το «Σπιτάκι της» δε θα… γκρεμιστεί. Θα πάει μέχρι τέλους. Καλά, όχι ότι πιστεύαμε το αντίθετο… Και μπορεί το αγνό, αθώο, μικρό 27χρονο κοριτσάκι να μην είναι μέγαιρα, όμως, την «καρφάρα» της για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης την έριξε, αφού για την αιτία μάς παραπέμπει στο… αρμόδιο τμήμα του καναλιού! Γιατί βλέπεις, το να ρίχνεις την ευθύνη και το ανάθεμα στους άλλους και όχι στην αφεντιά σου, δεν έχει ηλικία…

Keywords
Τυχαία Θέματα