Σοκ! Πατέρας βίαζε την ανήλικη κόρη του στο Περιστέρι

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση για τον εφιάλτη που ζούσε ένα παιδί στο Περιστέρι. Οι λεπτομέρειες σοκάρουν για το τι διαδραματιζόταν στο σπίτι μιας οικογένειας με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι.

Όπως έγινε γνωστό, πατέρας βίαζε την ίδια του την κόρη για πάνω από έναν χρόνο ενώ την απειλούσε προκειμένου να μην αποκαλύψει τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Δεν άντεξε το κορίτσι

Το παιδί μην αντέχοντας άλλο το μαρτύριο που βίωνε αποφάσισε να μιλήσει στη μητέρα του και να της αποκαλύψει ότι ο πατέρας της το βίαζε από το 2015 έως και σήμερα τόσο στο σπίτι τους στο Περιστέρι, όσο και στην εξοχική τους κατοικία, όπου περνούσαν τις καλοκαιρινές διακοπές σε ένα νησί των Κυκλάδων.

Ο αδίστακτος πατέρας ασκούσε πίεση εκτοξεύοντας απειλές στο παιδί του για να μην πει τα όσα ζούσε. Η κόρη του, ωστόσο, δεν άντεξε και περιέγραψε τα εφιαλτικά βιώματά της στην μητέρα του η οποία και κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία. Στο παιδί έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις από τον αρμόδιο ιατροδικαστή με αποτέλεσμα να διακριβωθεί ο βιασμός.

Την περασμένη Δευτέρα, οι Αρχές εξλεδωσαν ένταλμα σύλληψης για τον πατέρα. βιαστή. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Οι τρομακτικές αποκαλύψεις έχουν προκαλέσει σοκ σε ολόκληρη την οικογένεια ενώ η μητέρα υποστηρίζεται από ειδικούς ψυχολόγους της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ της χορηγείται και φαρμακευτική αγωγή.

Το άρθρο Σοκ! Πατέρας βίαζε την ανήλικη κόρη του στο Περιστέρι εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
πατερας βιαζε το μωρο του, τι εγινε με αυτον που βιασε το μωρο
Τυχαία Θέματα