Σε 4 δόσεις η πληρωμή του ΕΝΦΙΑ, καμία παράταση στις φορολογικές δηλώσεις

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η φορολογική επιδρομή συνεχίζεται αμείωτη. Όσο στεγνώνει η αγορά, τόσο αυξάνει η φορολογία, ενώ γίνονται όλο και πιο σφιχτές οι προθεσμίες πληρωμής.

Το νέα άσχημο μαντάτο αφορά στην πληρωμή του ΕΝΦΙΑ. Καθώς αυτή θα πραγματοποιηθεί σε τέσσερις δόσεις εντός του 2016, κάτι που μεταφράζεται στην υποχρέωση των φορολογούμενων να εντάξουν την αποπληρωμή του στον προϋπολογισμό τους, αμέσως μετά

το τέλος του καλοκαιριού.

Τ. Αλεξιάδης : » Εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ μέσα στον Αύγουστο»

Σύμφωνα με σχετικές δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, ο φετινός ΕΝΦΙΑ θα αποπληρωθεί σε μόλις τέσσερις μηνιαίες δόσεις, με την τελευταία εξ΄αυτών να τοποθετείται στο τέλος του τρέχοντος έτους.

Καμία παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις, αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας

Επιπρόσθετα αποκλείστηκε από τον κ. Αλεξιάδη κάθε ενδεχόμενο να δοθεί περαιτέρω παράταση στην κατάθεση των φετινών φορολογικών δηλώσεων, καθώς έχει ήδη υποβληθεί το 85% αυτών. Σε ότι αφορά στο ζήτημα των φημολογούμενων αλλαγών στο σύστημα της πληρωμής των τελών κυκλοφορίας ο κ. Αλεξιάδης άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, εκφράζοντας την πρόθεση της κυβέρνησης οι επιβαρύνσεις για τους φορολογούμενους να γίνουν δικαιότερες και με αναλογικότερο χαρακτήρα.

Το άρθρο Σε 4 δόσεις η πληρωμή του ΕΝΦΙΑ, καμία παράταση στις φορολογικές δηλώσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα