Στον τελικό η Πορτογαλία του Σάντος! (Βίντεο)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η Πορτογαλία προκρίθηκε στον τελικό του EURO 2016 και περιμένει τον αντίπαλο της, από τον αυριανό ημιτελικό μεταξύ Γαλλίας-Γερμανίας.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος νίκησε την μαχητική Ουαλία με 2-0 με σκόρερ τους Ρονάλντο και Νάνι. Είναι αξιοσημείωτο ότι οι Πορτογάλοι πέτυχαν την πρώτη τους νίκη σε ολόκληρο 90λεπτο στο τουρνουά!

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν φάσεις και για τις δύο ομάδες να σκοράρουν αλλά δεν βρήκαν στόχο, η Ουαλία είχε δύο καλές

στιγμές με τον Μπέιλ και η Πορτογαλία προσπάθησε να σκοράρει με τον Ρονάλντο και τον Αντρέ Σίλβα.

Οι Πορτογάλοι μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο 50ο λεπτό ο Γκερέιρο έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Ρονάλντο πετάχτηκε στο Θεό και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Ουαλία, δέχτηκε κι άλλο γκολ στο 54’. Ο Ρονάλντο έκανε το σουτ, ο Νάνι έβαλε από κοντά την προβολή κι έκανε το 2-0.

Το ματς δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, που βρήκε τους τους Πορτογάλους να πανηγυρίζουν την μεγάλη πρόκριση στο τελικό.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πατρίσιο, Άλβες, Φοντέ, Γκερέιρο, Μάριο, Ντανίλο, Σάντσες (74’ Αντρέ Γκόμες), Σέντρικ, Νάνι (86’ Κουαρέσμα), Ρονάλντο, Αντριέν Σίλβα (79’ Μουτίνιο)

ΟΥΑΛΙΑ: Χένεσεϊ, Γκάντερ, Τέιλορ, Τσέστερ, Α.Ουίλιαμς, Κινγκ, Άλεν, Ρόμπσον Κανού (63’ Τσερτς), Μπέιλ, Λέντλεϊ (58’ Βόουκς), Κόλινς (66’ Τζ.Ουίλιαμς).

Το άρθρο Στον τελικό η Πορτογαλία του Σάντος! (Βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα