Σίτι και Γκουαρδιόλα κέρδισαν Γουνάιτεντ και Μουρίνιο (Βίντεο)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Σωτήρη Τριανταφύλλου

Η Σίτι ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι του Μάνστεστερ, αφού επικράτησε μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» της Γιουνάιτεντ με 2-1 στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Premier League!

Στη μάχη των πάγκων ο Πεπ Γκουαρδιόλα και η ομάδα του που έκαναν το 4Χ4, ήταν ο μεγάλος νικητής του επί του Ζοσέ Μουρίνιο, τον οποίο υποχρέωσε στην στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα και έτσι συνέχισε την παράδοση που έχει «χτίσει» απέναντι στον

Πορτογάλο.

Το ματς

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ξεκίνησε πολύ καλύτερα τον αγώνα κυκλοφορώντας σωστά την μπάλα και κατάφερε να προηγηθεί στο 15΄ με τον Κέβιν Ντε Μπρούιν. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός αφού «τσίμπησε» την μπάλα μπροστά από τον Μπλιντ, βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Ντε Χέα και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει με πλασέ το 1-0. Η Σίτι συνέχισε στον ίδιο ρυθμό την ώρα που η ομάδα του Μουρίνιο πάσχιζε να βρει τρόπους να διασπάσει την πολύ καλή άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 36΄ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Ντε Μπρούιν, σημάδευσε το αριστερό δοκάρι του Ντε Χέα αλλά στην συνέχεια η μπάλα κατέληξε στον αμαρκάριστο στην μικρή περιοχή Ιχεανάτσιο που έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Το δεύτερο τέρμα της Σίτι έδειξε να «ξυπνά» τους γηπεδούχους που στο 42΄κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με εκπληκτικό σουτ του Ιμπραΐμοβιτς που εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Μπράβο.

Δείτε τα γκολ

Το άρθρο Σίτι και Γκουαρδιόλα κέρδισαν Γουνάιτεντ και Μουρίνιο (Βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα