Σαμαράς: Σε αυτές τις εκλογές κρίνεται η παραμονή της χώρας στην Ευρώπη

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σήμερα στην ΚΟ του κόμματός του, λίγο πριν την ορκωμοσία των βουλευτών, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πως, «από το αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου κρίνεται όχι απλώς η παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη, αλλά στην Ευρώπη».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε

δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «ανίκανους και ανεύθυνους που δεν μπορούν να βγάλουν τη χώρα από την κρίση και την οδηγούν στην καταστροφή». «Αρχίζουν από την επανάσταση του σφυροδρέπανου και φθάνουν έως την αναρχία», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Έδειξαν ήδη το πραγματικό τους πρόσωπο, επιδιώκουν να τα σπάσουμε με την Ευρώπη, δεν έχουν σχέδιο και αυτά που λένε καθημερινά οδηγούν σε πολύ χειρότερα από αυτά που ζούμε ήδη», συμπλήρωσε και δήλωσε: «Πότε για τις καταθέσεις που θέλουν να τους βάλουν χέρι, πότε για τις επενδύσεις που είναι μαθημένοι να τις διώχνουν, πότε για τις επιχειρήσεις που θέλουν να τις φορολογήσουν και να τις κλείσουν πότε για την αστυνομία».

Συνεχίζοντας την επίθεσή του ο κ. Σαμαράς σημείωσε ότι «υπάρχει και ο φόβος τους για τον ίδιο τους τον εαυτό», προσθέτοντας πως «απέκτησαν ξαφνική δύναμη που δεν την περίμεναν και τρόμαξαν». «Τρόμαξαν και οι ίδιοι από την ευθύνη μιας πιθανής διακυβέρνησης, είναι ανέτοιμοι και ανίκανοι να κυβερνήσουν», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Παράλληλα, προσπάθησε να «αφυπνίσει» τους βουλευτές του κόμματός του, προετοιμάζοντάς τους για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση. «Δεν υπάρχει χαλάρωση. Έχει αρχίσει ήδη η νέα μάχη. Θα τη δώσουμε με πίστη, με ενότητα και με αγάπη για την πατρίδα», ανέφερε χαρακτηριστικά και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι «η ΝΔ θα κερδίσει αυτή τη μάχη».

Όπως είπε εμφατικά, «ο ελληνικός λαός έχει μπροστά του δύο δρόμους». «Από τη μία να αλλάξουμε τα πάντα στην Ελλάδα και από την άλλη να ζήσουμε τον τρόμο της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ», επισήμανε και κατέληξε απευθυνόμενος στους βουλευτές: «Να τρέξουμε παντού, με συντονισμό, με ομοιογένεια στις θέσεις μας, να υπάρχει ενιαίος λόγος, όχι αντικρουόμενα μηνύματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα