Σ. Κεδίκογλου: Ο κ. Ράπανος μπορεί να αντεπεξέλθει στα καθήκοντά του

Για το μείζον θέμα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με τον αν μπορεί να ανταποκριθεί ο Βασίλης Ράπανος στα καθήκοντά του ως υπουργός Οικονομίας, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, μίλησε σήμερα ο Σίμος Κεδίκογλου.

Μιλώντας στον Βήμα Fm, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου ανέφερε ότι «ο κ. Ράπανος δεν θα ορκιστεί αυτή την εβδομάδα, λόγω του γεγονότος ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να παραμείνει κλινήρης», ενώ

πρόσθεσε:

«Επειδή έχουν ειπωθεί και γραφτεί πολλά, εγώ θα σας καταθέσω αυτό που γνωρίζω. Γνωρίζω το τηλεφώνημα που έγινε την Παρασκευή, το μεσημέρι, από τον πρωθυπουργό στον κ. Ράπανο. Τότε, ο Αντώνης Σαμαράς πληροφορήθηκε, για πρώτη φορά, το ιστορικό της υγείας του κ. Ράπανου, και ο κ. Ράπανος τον διαβεβαίωσε ότι είναι ένα χρόνιο ζήτημα, έχει μάθει να ζει μ' αυτό κι ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στα καθήκοντά του. Αυτή είναι η εικόνα που έχω εγώ».

Παράλληλα, ο κ. Κεδίκογλου ανέφερε ότι «η επαναδιαπραγμάτευση με την τρόικα θα ξεκινήσει βήμα προς βήμα και ότι τα ζητήματα δεν θα τεθούν όλα μαζί».

Τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εκτίμησε, ότι «με βάση και τις προβλέψεις του θεράποντος ιατρού του κ. Σαμαρά, ο πρωθυπουργός θα μπορεί να συναντηθεί με την τρόικα την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη».

Keywords
Τυχαία Θέματα