Ρωσίδα ηθοποιός «αφαιρεί» τα χείλη της για να φάει και φυσικά γίνεται viral(video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

«Έχει χρειαστεί ποτέ να αφαιρέσετε τα χείλη σας για να φάτε;»

Με αυτή την ερώτηση, η Ρωσίδα Evelina Bledans, μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μια επώδυνη στιγμή της καθημερινότητάς της, από το backstage των γυρισμάτων του σήριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Το βίντεο που ανέβασε στο Instagram, η όμορφη ηθοποιός δείχνει στους followers του λογαριασμού της πώς αφαιρεί καθημερινά τα ψεύτικα χείλη από σιλικόνη τα οποία χρησιμοποιεί για τον ρόλο της (εκείνο μιας εντυπωσιακής αριστοκράτισσας στη Μόσχα) προκειμένου να γευματίσει.

Την επώδυνη «αφαίρεση» των χειλιών της διάσημης – στη χώρα της – ηθοποιού τράβηξε με το smartphone του ένας φίλος της, με το βίντεο να γίνεται αμέσως viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 125.000 views μέσα σε λίγες ώρες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Bledans είναι μια από τις πιο γνωστές κωμικούς της Ρωσίας, η οποία δε διστάζει να «τσαλακώσει» την εικόνα της και να προκαλέσει με την αμφιλεγόμενη συμπεριφορά της. Μόλις πριν λίγους μήνες, το δημόσιο φιλί της με την συμπατριώτισσα της τραγουδίστρια Lolita κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο Κρεμλίνο είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Το άρθρο Ρωσίδα ηθοποιός «αφαιρεί» τα χείλη της για να φάει και φυσικά γίνεται viral(video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα