Κίνα: Σπαράζει καρδιές η 3χρονη- Χάθηκαν δίπλα της γονείς και παππούς

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Συγκλόνισε την Κίνα η ιστορία της 3χρονης Γου Νινγκσί που ανασύρθηκε ζωντανή από τα χαλάσματα χθες την Τρίτη χάρη στο σώμα του πατέρα της που την κάλυψε. Η μικρή, έχασε τους γονείς και τον παππού της όταν τα τέσσερα κτιριακά συγκροτήματα κατέρρευσαν στην πόλη Γουενζού στην επαρχία Ζεζιάνγκ της ανατολικής Κίνας και 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν.

Η μικρή, που βρέθηκε στα ερείπια 14 ώρες μετά την κατάρρευση ελαφρά τραυματισμένη, είχε πάει στα κτίρια για να επισκεφθεί τους

γονείς της , αφού έμενε με τον παππού της στο Τσόνγκινγκ, μια πόλη 1.700 χιλιόμετρα μακριά από τη Γουενζού.

Στο κτιριακό συγκρότημα έμεναν κυρίως εργάτες από άλλες περιοχές, καθώς στην Κίνα ζουν δεκάδες χιλιάδες εσωτερικοί μετανάστες οι οποίοι εργάζονται σε επικίνδυνες συνθήκες. Οι μετανάστες που εργάζονται χωρίς ασφάλεια αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα παιδιά τους και περίπου 61 εκατομμύρια παιδιά ζουν με τους παππούδες.

Έχουν περάσει δυο μέρες από το τραγικό αυτό συμβάν που κόστισε τη ζωή σε τόσους ανθρώπους και τα αίτια ακόμη ερευνώνται. Βέβαια, φαίνεται να ευθύνεται η κακή ποιότητα των κτιρίων σε συνδυασμό με τις έντονες βροχοπτώσεις, όπως αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο.

Το άρθρο Κίνα: Σπαράζει καρδιές η 3χρονη- Χάθηκαν δίπλα της γονείς και παππούς εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα