Πρότεινε της όσα «ανήθικα» σκέφτεσαι με τον κατάλληλο τρόπο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Θα είναι μεγάλος ψεύτης αυτός που θα πει πως δεν έχει φαντασιωθεί τις πιο extreme καταστάσεις με τον σύντροφο του. Ακόμη κι αν το «όνομα» έχει βγει στους αθώους άντρες, οι γυναίκες έχει αποδειχθεί πως έχουν περισσότερο «βρώμικο» μυαλό.

Το θέμα είναι πως εκείνες δυσκολεύονται να το ομολογήσουν, από φόβο μην χαρακτηριστούν πρόστυχες. «Το να συζητάμε τις φαντασιώσεις μας, μάς κάνει να νιώθουμε ευάλωτοι» λένε οι sex therapists και συμπληρώνουν: «Επίσης, έτσι είμαστε ανοιχτοί στην

κριτική του συντρόφου μας». Αν όμως τις κρατάμε μυστικές, η σχέση θα παγώσει σταδιακά και δεν θα απολαύσουμε το σωστό σεξ με τον σύντροφο μας.

Από την ώρα που οι 50 Αποχρώσεις του Γκρι έκαναν τέτοια επιτυχία, η φαντασία μας έχει πάρει στροφές. Πώς όμως μπορείς να ζητήσεις από την σύντροφο σου αυτό που θέλεις;

Ένας ωραίος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις μια ερωτική ταινία, υπονοώντας πως σου αρέσει πολύ και ψιθυρίζοντας της στο αυτί πως αυτό πολύ θέλεις να μάθεις πώς γίνεται.

Στείλε ένα μήνυμα με μια πονηρή υπόσχεση αφήνοντας πάλι να εννοηθεί πως το βράδυ δεν θα την αφήσεις να μπει στην κρεβατοκάμαρα, αλλά θα δείτε πιο ωραία σημεία του σπιτιού.

Στείλε ένα e– mail αλλά χρησιμοποίησε πολύ σοβαρό ύφος, σαν να κλείνεις κάποιο επαγγελματικό ραντεβού. Οι γυναίκες τρελαίνονται όταν διαβάζουν τις πιο «ανήθικες» προτάσεις με ευγενικό και στυλάτο τρόπο. Για έξτρα πόντους, γράψε στον πληθυντικό αριθμό.

Πέρνα από την δουλειά της και ζήτησε της να βρει μία δικαιολογία για να σε δει ένα λεπτό και δώσ’ της διακριτικά ένα ραβασάκι που θα περιγράφεις με λεπτομέρειες τι σκέφτεσαι για το βράδυ. Φρόντισε όμως να το διαβάσει στο γραφείο.

Όταν έχει μπει για το βραδινό της ντους, άσε πάλι ένα χαρτάκι στον καθρέφτη ή στην πόρτα που να την καλεί στο δωμάτιο.

Η ιδανικότερη όμως στιγμή είναι πάνω στη βράση, ούτως ειπείν κατά τη διάρκεια του σεξ να του ψιθυρίσεις στο αυτί ποια είναι η μεγαλύτερη φαντασίωσή σου. Και μόνο στο άκουσμά της, θα ανάψει περισσότερο.

Να θυμάσαι πάντα, πως οι φαντασιώσεις δεν είναι για να μένουν στη φαντασία. Κι αν αρχικά γελάσει από αμηχανία, μην πτοηθείς. Πάρε το παιχνίδι στα χέρια σου.

Το άρθρο Πρότεινε της όσα «ανήθικα» σκέφτεσαι με τον κατάλληλο τρόπο εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα