Πολυτεχνείο: Σε εξέλιξη οι διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας


Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο την ημέρα των διαδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου, αρκετοί σταθμοί του μετρό στο κέντρο της Αθήνας θα μείνουν κλειστοί για λόγους ασφαλείας, δυσκολεύοντας τις μετακινήσεις των πολιτών στην πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την αστυνομία, στις 15:00 θα κλείσει ο σταθμός του Μεγάρου Μουσικής και στις 17:00 θα κλείσει ο σταθμός στο Σύνταγμα

και στον Ευαγγελισμό.

Νωρίτερα, ομάδα κουκουλοφόρων είχε πετάξει πέτρες σε βανάκι της αστυνομίας στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Ζαΐμη κοντά στο Πολυτεχνείο.

Η πρώτη πορεία ξεκινά στις 15:00

Η τροχαία ζητά από τους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και περιμετρικά της πρεσβείας των ΗΠΑ, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου.


Στο μεταξύ, τροποποιήσεις επέρχονται στα δρομολόγια και τις στάσεις λεωφορείων, τρόλεϊ και τραμ από το πρωί της Πέμπτης έως τις 6 τα ξημερώματα της Παρασκευής, σε οδούς περιμετρικά του Πολυτεχνείου και σε όλο το κέντρο της πόλης, ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες. Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ, στο τηλ. 11 185.

Keywords
Τυχαία Θέματα