Πρόστιμο-φωτιά τριών εκατ. ευρώ από την εφορία σε γνωστό πολιτικό της ΝΔ!

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι επιβλήθηκε πρόστιμο τριών εκατ. ευρώ σε πασίγνωστο «γαλάζιο» στέλεχος.

Άσχημα μαντάτα, λοιπόν, για πολιτικό της ΝΔ, που είδε θυροκολλημένο στην πόρτα του σπιτιού του το ραβασάκι από την Εφορία! Τον καλεί να πληρώσει πρόστιμο ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ!

Όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης, ο γνωστός πολιτικός είχε το μπουγιουρντί θυροκολλημένο στο σπίτι του το πρωί της Τετάρτης. Ήταν ειδοποίηση της Εφορίας και των οικονομικών ελεγκτικών αρχών πως θα πρέπει να καταβάλει 3 εκατ. ευρώ ως πρόστιμο για να κλείσει μία υπόθεσή του.

Μια υπόθεση που όταν είχε δει το φως της δημοσιότητας είχε προκληθεί μεγάλος ντόρος. Εκτός όμως από το πρόστιμο που καλείται να πληρώσει ο πολιτικός, υπάρχει και μια σημείωση που του προκάλεσε… ίλιγγο: αν δεν πληρώσει τα 3 εκατ., τότε θα ασκηθεί ποινική δίωξη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Διαβάστε τι γράφει ο Βηματοδότης

Χριστουγεννιάτικος μποναμάς 3 εκατ. για πολιτικό

Μαύρα Χριστούγεννα πρόκειται να κάνει πολιτικός της προηγούμενης κυβέρνησης.

Βρήκε το πρωί της Τετάρτης θυροκολλημένο στο σπίτι του σημείωμα της Εφορίας και των οικονομικών ελεγκτικών αρχών ότι θα πρέπει να καταβάλει 3 εκατ. ευρώ ως πρόστιμο για να κλείσει μία υπόθεσή του για την οποία, να θυμίσω, ότι όταν έσκασε προκλήθηκε μεγάλος πολιτικός ντόρος.

Τα μαύρα μαντάτα που έλαβε με τη θυροκόλληση ο εν λόγω πολιτικός έγιναν ακόμα πιο μαύρα με τη σημείωση των ελεγκτικών αρχών ότι εάν δεν πληρώσει τα 3 εκατ., τότε θα ασκηθεί ποινική δίωξη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, το οποίο οι πάντες γνωρίζουν ότι είναι αδίκημα που δεν παραγράφεται.

Keywords
Αναζητήσεις
πολικος θυροκόλληση
Τυχαία Θέματα