Αντετονκούνμπο από… άλλον πλανήτη! (video)

Ένας… εξωπραγματικός Γιάννης Αντετονκούνμπο εμφανίστηκε χθες το βράδυ στο παρκέ στην αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς εναντίον των Φιλαδέλφεια Σίξερς, σκοράροντας 22 πόντους, μαζεύοντας 5 ριμπάουντ και μοιράζοντας 6 ασίστ.

Από κοντά σε απόδοση και ο Κρις Μίντλετον, ο οποίος πρόσθεσε ακόμη 21 πόντους, ενώ για τους Σίξερς που δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσουν, ξεχώρισε ο Οκαφόρ με 17 πόντους και 8 ριμπάουντ στο ενεργητικό του. Αυτή ήταν η 12η νίκη των Μπακς σε σύνολο 30 αγώνων, ενώ οι Σίξερς μετρούν μόλις μία νίκη μετά από 31 αγώνες.

Πήρε χρόνο και εντυπωσίασε

ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου βρέθηκε στο παρκέ για 32’37» κόντρα στους Σανς πέτυχε 9 πόντους, είχε 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ και οι Νάγκετς επιβλήθηκαν με 104-96, φτάνοντας στη 12η φετινή νίκη τους. Κορυφαίος για την ομάδα του Ντένβερ ο Ράντι Φόι, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 31 πόντους και 6 ασίστ.

Έπαιξε λίγο αλλά βοήθησε ο Κουφός

Οι Κινγκς πέτυχαν οριακή νίκη επί των Πέισερς στην Ιντιανάπολις, καθώς επιβλήθηκαν 108-106. Ο Κώστας Κουφός αγωνίστηκε για 18’35» και πέτυχε 4 πόντους, ενώ μάζεψε 3 ριμπάουντ. Ο ΝτεΜάρκους Κάζενς πέτυχε 25 πόντους και μαζί με τον Κόλισον που σημείωσε 24 ήταν αυτοί που ηγήθηκαν για τους «βασιλιάδες».

Πηγή: contra.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα