Πρόσωπο με πρόσωπο με τον Χριστόδουλο Ξηρό

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον Χριστόδουλο Ξηρό, τον επικηρυγμένο τρομοκράτη βρέθηκαν αστυνομικοί την περασμένη Παρασκευή στο Παλιό Φάληρο. Οι αστυνομικοί έκαναν συνηθισμένη περιπολία στα Νότια προάστια και «έπεσαν» πάνω στον Ξηρό, όμως δεν μπόρεσαν να τον συλλάβουν.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», ο Χριστόδουλος Ξηρός, έχει αλλάξει την εξωτερική του εμφάνιση, έχει παχύνει αρκετά, ενώ έχει αφήσει μούσι και μαλλιά, κατάλαβε ότι τον παρακολουθούν και εξαφανίστηκε.

Οι

αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τον εντόπισαν να οδηγεί ένα αυτοκίνητο και τον ακολούθησαν, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσαν να διασταυρώσουν τα στοιχεία του οχήματος. Καθώς η παρακολούθηση γινόταν καταδίωξη, ο έμπειρος τρομοκράτης τους αντιλήφθηκε και με γρήγορες κινήσεις φρόντισε να εξαφανιστεί στα γύρω στενά.

Η αντιτρομοκρατική έχει επικεντρωθεί στον έλεγχο του βίντεο και των φωτογραφιών από το περιστατικό, ενώ γίνεται προσπάθεια να εντοπιστεί και η διαδρομή που ακολούθησε ο τρομοκράτης, αλλά και το σπίτι όπου κρύβεται τους τελευταίους μήνες.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι στο σύστημα υποστήριξης του Ξηρού μετέχουν όχι μόνο μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς» που είχε γνωρίσει στη φυλακή, αλλά και πρόσωπα που φέρονται να ανήκουν σε άλλες οργανώσεις και να συνεργάζονται με τους Πυρήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα