Γαλλία και Ελβετία στους “16″

Ελβετία και Γαλλία προστέθηκαν στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην 8άδα της διοργάνωσης. Η Ελβετία πήρε την πρόκριση με τη νίκη της με 3-0 επί της Ονδούρας, σε συνδυασμό με τη λευκή ισοπαλία στον αγώνα της Γαλλίας με το Εκουαδόρ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Ελβετούς ήταν ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου Τζερντάν Σακίρι, που σκόραρε και τα τρία τέρματα της ομάδας του, στο 6’,

στο 31’ και στο 71’.

Αντίθετα, το Εκουαδόρ δεν τα κατάφερε κόντρα στη Γαλλία καθώς χρειαζόταν τη νίκη για να παραμείνει σ τη δεύτερη θέση και να πάρει την πρόκριση. Μάλιστα έπαιζε και με παίκτη λιγότερο από το 50’, λόγω της αποβολής του Αντόνιο Βαλένσια με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στο δεύτερο γύρο η Γαλλία θα αντιμετωπίσει τη δεύτερη του 6ου Ομίλου, Νιγηρία, ενώ η Ελβετία την πρώτη του 6ου Ομίλου, Αργεντινή.

Σήμερα έχουμε τα τελευταία παιχνίδια της φάσης των ομίλων. Στις 19:00 για τον 7ο όμιλο: Πορτογαλία – Γκάνα (ΝΕΡΙΤ) και ΗΠΑΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΝΕΡΙΤ) και στις 23:00 Βέλγιο – Κορέα (ΝΕΡΙΤ), ΑΛΓΕΡΙΑ – ΡΩΣΙΑ (ΝΕΡΙΤ).

Keywords
Τυχαία Θέματα