Πρόκριση και νταμπλ

Το «εισιτήριο» για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να πάρει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (19:00), στη ρεβάνς του 1-0 του «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν να κάνουν το νταμπλ τη φετινή χρονιά, και για να το καταφέρουν αυτό θα πρέπει να φτάσουν στον

τελικό της διοργάνωσης, αποκλείοντας τους Κρητικούς στο «Γεντί Κουλέ».

Η ομάδα του Ολυμπιακού, επιθυμεί να κατακτήσει τον 25ο τίτλο της ιστορίας της και παράλληλα το 15ο νταμπλ. Εκτός αποστολής για την ομάδα του Βαλβέρδε έμειναν οι Μόνχε, Φετφατζίδης, Φέισα, Δασκαλάκης, Παπάζογλου, Ντιόγο και Καζίμ.

Το ματς της χρονιάς από την άλλη είναι για τον ΟΦΗ η αποψινή ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, καθώς οι Κρητικοί θα δώσουν τα πάντα για να αποκλείσουν το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, κερδίζοντας την ευκαιρία για διάκριση την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Οι Καμπάνταης και Μπόντορ θα απουσιάσουν από την σπουδαία αναμέτρηση των γηπεδούχων με τον Ολυμπιακό, ενώ οι Γεωργίου, Σίσιτς και Μπούρμπος ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούσαν και θα είναι στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα