Πράσινο προβάδισμα τεσσάρων βαθμών με 2-0 επί του Ατρομήτου

Δείχνει να ξεκαθαρίζει τα πράγματα ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ, καθώς είναι πλέον το αδιαμφισβήτητο φαβορί για την κατάκτηση της 1ης θέσης στην εξτρά περίοδο και 2ης στο πρωτάθλημα, η οποία οδηγεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι «πράσινοι» του Γιάννη Αναστασίου κέρδισαν απόψε στη Λεωφόρο τον Ατρόμητο με 2-0, χάρις σε δύο τέρματα που σημείωσε ο Μάρκους Μπέργκ,

και διεύρυναν έτσι το προβάδισμά τους έναντι του δεύτερου ΠΑΟΚ κατά 4 βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός ήταν αρκετά καλός κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχε και τα δύο γκολ του με τον Σουηδό επιθετικό στο 61ο και στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αντίθετα στο πρώτο μέρος δεν παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο, ενώ και ο Ατρόμητος δεν ήταν η ομάδα που θα δυσκόλευε τον καλό στο δεύτερο μέρος Παναθηναϊκό.

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Κίτρινες: Ατζαγκούν, Μπούρμπος – Κούρος, Δημούτσος, Μαρσελίνιο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Κουτρουμπής (78΄ Λαγός), Κλωναρίδης (46΄ Μπεργκ), Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλης (65΄ Μαυρίας), Ταυλαρίδης, Νάνο, Σίλντενφελντ, Νίνης, Μπούρμπος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης (77΄ Μπάλλας), Κούρος, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Ναποελόνι, Μαρσελίνιο (51΄ Καραμάνος), Κιβρακίδης, Δημούτσος (57΄ Ούμπιντες), Λαζαρίδης, Κοντοές.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Παναθηναϊκός 8

2. ΠΑΟΚ 4

3. Αστέρας Τρίπολης 2

4. Ατρόμητος 1

Την Τετάρτη 27 του μηνός ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στις 19:30 τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, σε ένα ματς οριακό για τον δικέφαλο καθώς θέλει μόνο τη νίκη για να πλησιάσει στον ένα βαθμό, ενώ ο Παναθηναϊκός μπορεί με νίκη η ισοπαλία να φτάσει μια «ανάσα» από την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Στον άλλο αγώνα ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης με στόχο να πετύχει την πρώτη του νίκη και να έχει ελπίδες για την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, ενώ και ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να εκμεταλλευτεί μια τέτοια πιθανότητα.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης έχει ως εξής:

17:15 Ατρόμητος -Αστέρας Τρίπολης

19:30 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Keywords
Τυχαία Θέματα