Τους συνεργούς του Γουίντ στη δολοφονία της οικογένειας Σαββόπουλος ψάχνουν οι αρχές των ΗΠΑ

Τους συνεργούς του Ντάρον Ντίλον Γουίντ, που σκότωσε τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία Σάββα Σαββόπουλος στην Ουάσινγκτον, ψάχνουν οι αμερικάνικες αστυνομικές και δικαστικές αρχές.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής της έρευνας που διεξάγεται ο Ντίλον Γουίντ δεν έδρασε μόνος του και αυτούς τους συνεργούς προσπαθούν τώρα να εντοπίσουν οι αρχές των ΗΠΑ.

Ο 34χρονος Ντάρον Ντίλον Γουίντ, που συνελήφθη

και είναι ο βασικός ύποπτος για τον φόνο, οδηγήθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής σιδηροδέσμιος και με λευκή στολή ενώπιον δικαστηρίου.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα τα οποία επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο, του ασκήθηκε δίωξη για τη δολοφονία του επιχειρηματία, στις 14 Μαΐου. Αναμένεται όμως ότι θα του απαγγελθούν επίσης κατηγορίες για τον φόνο άλλων τριών ανθρώπων και πιο συγκεκριμένα της 47χρονης συζύγου του Σαββόπουλος, του 10χρονου γιου τους και της οικιακής βοηθού της οικογένειας, Βεραλίσια Φιγκερόα, 57 ετών.

Όπως αποκαλύπτεται από την έρευνα και τα τέσσερα θύματα βασανίστηκαν επί τουλάχιστον 15 ώρες και κατόπιν οι δράστες τους σκότωσαν, αφού κατάφεραν πρώτα να αποσπάσουν το ποσό των 40.000 δολαρίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα