Πουλούσαν κάνναβη σε μαθητές έξω απο σχολεία

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

?????????????

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μια μητέρα μαθητή σχολείου της Αργυρούπολης, οδηγεί στη Δικαιοσύνη σπείρα τριών νεαρών (19χρονος, 16χρονος, 15χρονος), που πουλούσαν ναρκωτικές ουσίες έξω από σχολεία!

Η καταγγελία της μητέρας ο γιος της οποίας φέρεται να είχε αγοράσει μικροποσότητας κάνναβης, σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία. Ομάδα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργυρούπολης, βρέθηκαν έξω από το σχολείο όπου εντόπισαν έναν

από την τριάδα με μικροποσότητα κάνναβης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες τους τελευταίους έξι μήνες είχαν συστήσει ομάδα με σκοπό τη διακίνηση κάνναβης σε ανήλικους μαθητές.

Χαρακτηριστικό της δράσης τους σύμφωνα με τους αστυνομικούς ήταν το γεγονός ότι ζητούσαν από τους μαθητές αντί χρημάτων που ήταν δύσκολο να βρουν να τους παραδίδουν κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας από τα σπίτια των γονιών τους.

Από την έρευνα στο σπίτι του 19χρονου, κατασχέθηκαν αντικείμενα τα οποία προέκυψε ότι ανήκαν στους γονείς παιδιού που είχε προμηθευθεί κάνναβη καθώς και κοσμήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ο οποίος τους παρέπεμψε σε ανακριτή, καθώς το αδίκημα της πώλησης ναρκωτικών ουσιών σε ανήλικους, τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος.

Το άρθρο Πουλούσαν κάνναβη σε μαθητές έξω απο σχολεία εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα