Πώς ο Τραμπ ποντάρει στην πνευμονία της Κλίντον για να κερδίσει!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αίσθηση όχι μόνους στους Αμερικανούς αλλά σε ολόκληρο τον πλανήτη προκάλεσε η κατάρρευση της Χίλαρι Κλίντον στη διάρκεια της τελετής για την επέτειο από τις επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης. Το επεισόδιο αποδόθηκε σε αφυδάτωση λόγω της πνευμονίας από την οποία πάσχει αποδόθηκε.

Τι λέει η γιατρός της Χίλαρι Κλίντον

Η Dr. Λίσα Ρ. Μπάρντακ έκανε γνωστό ότι η υποψήφια Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει πνευμονία, η οποία διαγνώστηκε την προηγούμενη Παρασκευή.

«Την ενυδατώνουμε και η ανάρρωσή της είναι ομαλή». Η κα Μπάρντακ δήλωσε ότι η Χίλαρι Κλίντον είχε εμφανίσει το τελευταίο διάστημα συμπτώματα αλλεργίας, με έντονο βήχα, κάτι που αντιμετωπίστηκε με αντιβίωση ενώ της συστάθηκε να διαφοροποιήσει το πρόγραμμα των ομιλιών της και να αναπαύεται περισσότερο έως ότου υποχωρήσει η αλλεργική της κρίση.

Επικοινωνιακή… καταστροφή

Την ώρα που η κόντρα μεταξύ των δύο υποψηφίων των αμερικανικών εκλογών του Νοεμβρίου χτυπάει… κόκκινο, η κατάρρευση της Χίλαρι στην εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 ήταν μεγάλο «χτύπημα». Ο Ντόναλντ Τραμπ με το γνωστό του ύφος υποστηρίζει, συνεχώς, ότι η Χίλαρι Κλίντον δεν μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντα της Προέδρου των ΗΠΑ γιατί η υγεία της 68χρονης πολιτικού είναι κλονισμένη. Μάλιστα, οι συνεργάτες του Τραμπ απαιτούν από την Κλίντον να δημοσιοποιήσει τον πλήρη ιατρικό της φάκελο αλλά η υποψήφια των Δημοκρατικών αρνείται.

Πάντως, ούτε ο 70χρονος Τραμπ εμφανίζεται πρόθυμος να δώσει στη δημοσιότητα τον δικό του ιατρικό φάκελο, απλώς δηλώνει σε κάθε ευκαιρία ότι «είναι γερός σαν ταύρος».

Στο μυαλό πολλών ψηφοφόρων έμεινε μια Χίλαρι Κλίντον Κάτωχρη, σε αδυναμία να βαδίσει χωρίς υποστήριξη ή ακόμη και απλώς να σταθεί όρθια, έτοιμη να λιποθυμήσει.

Προσπάθεια να περιοριστεί το «Βατερλό»

Η επικοινωνιακή ομάδα της Χίλαρι Κλίντον τα έδωσε… όλα για να καθησυχάσει το κοινό, κυριολεκτικά στήνοντας ξανά την υποψήφια Πρόεδρο στα πόδια της. Περίπου δύο ώρες αφ’ ότου έφυγε άρον-άρον από το Ground Zero παραπαίοντας, η Χίλαρι εμφανίστηκε, επίτηδες, στο πεζοδρόμιο έξω από την κατοικία της κόρης της, ευδιάθετη, να κινείται μόνη της, χωρίς καμία βοήθεια. Δέχτηκε, μάλιστα, να φωτογραφηθεί μαζί με ένα κοριτσάκι που έτρεξε να την χαιρετίσει.

Το άρθρο Πώς ο Τραμπ ποντάρει στην πνευμονία της Κλίντον για να κερδίσει! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα