Πώς να «εξαφανίσετε» τους λεκέδες από το τσιγάρο στα δάχτυλα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Όσοι καπνίζουν, γνωρίζουν πολύ καλά τις τραγικές συνέπειες που έχει αυτό στον οργανισμό τους αλλά και στη ζωή τους. Πέρα όμως από όλα αυτά, το τσιγάρο προκαλεί και λεκέδες στα δάχτυλα, συνέπεια που δεν είναι επικίνδυνη για την υγεία, σίγουρα όμως είναι αντιαισθητική.

Μπορείτε να διώξετε αυτούς τους άσχημους κίτρινους λεκέδες, με απλά υλικά που έχετε σπίτι σας.

Χυμό λεμονιούΈνα μπολΜία ελαφρόπετραΜπάλες από βαμβάκιΑσετόνΜισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα1 φλιτζάνι υπεροξειδίου του υδρογόνου (οξυζενέ)Αφήστε τα δάχτυλα σας να μουλιάσουν σε ένα μπολ με χυμό λεμονιού για πέντε λεπτά κι όταν τα βγάλετε τρίψτε τα ελαφρά με μια ελαφρόπετρα. Επαναλάβετε την διαδικασία μέχρι να φύγουν οι λεκέδες. Να γνωρίζετε ότι αυτό μπορεί να μην συμβεί αμέσως, αλλά να χρειαστεί η επανάληψη αρκετές ημέρες. Μην τρίβετε με δύναμη, γιατί η ελαφρόπετρα θα ερεθίσει το δέρμα σας.

2. Βάλτε ασετόν σε λίγο βαμβάκι και τρίψτε το πάνω από τις κίτρινες κηλίδες, μέχρι να φύγουν τελείως.

3. Ανακατέψτε μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα με 1 φλιτζάνι οξυζενέ σε ένα μπολ, μέχρι να γίνει ένα παχύρρευστο μείγμα. Μουλιάστε τα δάχτυλά σας για 10 λεπτά και επαναλάβετε καθημερινά μέχρι να υποχωρήσουν οι λεκέδες.

Όποια μέθοδο από τις τρεις κι αν ακολουθήσετε, θυμηθείτε να πλύνετε καλά τα χέρια σας και να χρησιμοποιήσετε ενυδατική κρέμα.

Το άρθρο Πώς να «εξαφανίσετε» τους λεκέδες από το τσιγάρο στα δάχτυλα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα