Μόντρεαλ: To πιο άσχημο χριστουγεννιάτικο δέντρο του κόσμου (photos)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Παρά τις προσπάθειες του Μόντρεαλ να γιορτάσει τα 375 γενέθλια με ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο, καλύτερο από αυτό του θρυλικού Rockefeller Center στη Νέα Υόρκη, το αποτέλεσμα ήταν το λιγότερο άθλιο.

Έτσι λένε οι πολίτες του Μόντρεαλ που έχουν ξεσηκωθεί με το στραβό και καθόλου όμορφο δέντρο που «στολίζει» την πόλη τους.

«Πονάνε τα μάτια μου. Είναι φριχτό, απολύτως απαίσιο. Το είδα στο ίντερνετ αλλά από κοντά δείχνει

πολύ… φτηνό», είπε ο Noor Malick που βλέπει το δέντρο από το γραφείο του.

Οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο ολοένα και φουντώνουν, ενώ δύο λογαριασμοί στο twitter ασχολούνται αποκλειστικά με αυτό το δέντρο.

Η Mélanie Joly, υπουργός εθνικής κληρονομιάς, που είναι υπεύθυνη για τον στολισμό της πόλης, έγραψε σε ανάρτηση της πως το δέντρο της αρέσει πολύ.

Ο Jean-David Pelletier ένας από τους επικεφαλής της εταιρίας, που ήθελαν ένα δέντρο καλύτερο από του Rockefeller Center, δήλωσε:

«Δεν είναι τέλειο, αλλά είναι πρωτοποριακό και είναι ένα αληθινό δέντρο που βρίσκεις στο δάσος του Κεμπέκ. Δεν προσποιούμαστε ότι είναι το πιο όμορφο, υπέροχο δέντρο στον κόσμο».

Βέβαια, δεν λείπουν και οι λίγοι που αγαπούν το «κρύο» αυτό χριστουγεννιάτικο δέντρο ακόμη και με αυτόν τον άθλιο στολισμό.

«Νομίζω πως μπορούμε να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και να σταματήσουμε να λέμε ότι είναι άσχημο, άσχημο, άσχημο», είπε ο Pelletier, βάζοντας στην θέση τους όσους αναρτούν πολύ άσχημες κριτικές για το δέντρο της πόλης τους.

Το άρθρο Μόντρεαλ: To πιο άσχημο χριστουγεννιάτικο δέντρο του κόσμου (photos) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα