Πολλαπλά τα οφέλη για την Πάτρα «2ο Patras Motor Show»

Αρχίζει στην Πάτρα το «2ο PMS ‘Patras Motor Show’». Η αυλαία της εκδήλωσης, που αντιπροσωπεύει την οικογένεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ανοίγει την 1η Σεπτεμβρίου.

Οι λεπτομέρειες για την εκδήλωση δόθηκαν κατά την διάρκεια σχετικής συνέντευξης Τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε από την ‘Οργανωτική Επιτροπή του 2ου PMS’ [Patras Motor Show] σε αίθουσα του ‘Εμπορικού Συλλόγου Πατρών’.

Την Συνέντευξη τίμησαν πλήθος

δημοσιογράφων, αλλά και κοινού που έδειξε ενδιαφέρον για την εκδήλωση, αλλά και για τις λεπτομέρειες του αγωνιστικού προγράμματος.

Στην συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκε ο ‘γενικός γραμματέας’ της ΦΙΛΜΠΑ και της ‘εκδήλωσης’, κος Μάρκος Καπετανάκης και τον πλαισίωσαν ο ‘μέγας χορηγός’, κος Γιάννης Μιχαλόπουλος ["ΑΧΑΪΚΟ ΕΝΤΕΛΒΑΙΣ"], ο ‘μέγας υποστηρικτής’, κος Ηλίας Λαζανάς ["FORD LAZANAS"]’ η κα Αλεξάνδρα Πανοθιώκα, ["ALPHA TRUST SECURITY"] και ο ‘αντιδήμαρχος’ του δήμου Πατρών, κος Χρήστος Λέγκας.

"Η εκδήλωση είναι πρωτοπόρα για τα ελληνικά δεδομένα και ιδιαίτερα για την πόλης μας την Πάτρα. Το 2ο PMS αντιπροσωπεύει την οικογένεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού και θέλει να προάγει και να αποδείξει ότι όλοι μαζί μπορούμε να βρούμε και να υποστηρίξουμε δυναμικά και με εναλλακτικούς τρόπους την ενίσχυση της οικονομίας και του τουρισμού της πόλης. Είναι μία δράση που φαίνεται να καθιερώνεται για να δώσει χρώμα και να δημιουργήσει θετικό κλίμα και να αποτελέσει πόλο έλξης για πολλούς επισκέπτες, με συνέπεια τα πολλαπλά οφέλη για την πόλη μας, μία πόλη που έχει παράδοση στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό. Το PMS πρέπει να ενταχθεί δυναμικά στην προσπάθεια αναπτυξιακής ώθησης στην περιοχής μας. Καλούμε όλους τους Πατρινούς να αγκαλιάσουν την εκδήλωση και να την αναδείξουμε σε γιορτή της Πάτρας!».

Ακολούθησε ανάλυση του αγωνιστικού προγράμματος και ανάλυση των εκθεμάτων που θα μπορέσει ο κόσμος να απολαύσει από κοντά.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν πολλά δρώμενα [event – show κ.ά.].

Η εκδήλωση ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00.

Τα εκθέματα θα μπορεί να απολαύσει από κοντά ο κόσμος μέχρι την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00.

Τις λεπτομέρειες της εν λόγω εκδήλωσης, κάνει γνωστές -μέσω δελτίων Τύπου και πληροφοριακών ανακοινώσεων- η ΦΙΛΜΠΑ με σχετικές αναρτήσεις της στην ιστοσελίδα www.filmpa.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα