Πολίτη: Δεν άφησε τίποτα που να μην αποκαλύψει…

Από την Άννα Τσιάλτα

Για την πάλαι ποτέ συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη (που δεν πρέπει να ήταν και η καλύτερη), αλλά και για τη γνωριμία της παρουσιάστριας με τον Ματέο εκείνο το καλοκαίρι, μίλησε η Χριστίνα Πολίτη. Η κοσμικογράφος αποκάλυψε στην εκπομπή joy, ότι ήταν παρούσα όταν το ζεύγος γνωρίστηκε κι έτσι προχώρησε σε

αποκαλύψεις, που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε.

«Δεν το πίστευα ότι αυτοί οι δυο θα μπορούσαν ποτέ να είναι μαζί, νομίζω ούτε εκείνη το πίστευε, ούτε και ο Μάκης. Είναι ένα πολύ καλό παιδί, τυπάς, αιώνιος έφηβος, ανοιχτή καρδιά και αυτό το τελευταίο πρέπει να κέρδισε την Ελένη που πρέπει να είπε τότε, εκείνο το καλοκαίρι, ότι δεν θα ξαναφύγω ποτέ από εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά η Πολίτη. Και πέταξε στη συνέχεια σπόντα τρελή για το Λενιώ, αν καταλάβαμε καλά. «Η Ελένη έχει κάνει καλές επιλογές στους άντρες και στους συνεργάτες γενικά. Τον Λάτσιο τον γνώρισα μετά τον χωρισμό και τον αγαπάω πολύ. Και επίσης δεν μ' απασχολεί που χωρίζουν οι άνθρωποι, ας κάνει ο καθένας στη ζωή του ό,τι θέλει! Δεν θα πήγαινα ποτέ σαν Κατίνα να πω σε κάποιον γιατί χώρισε. Είναι εξάλλου καλύτερο να χωρίσει κάποιος από το να έχει εραστή και να πάει τη σχέση του καρότσι», είπε και αναρωτιόμαστε τι εννοεί με το τελευταίο.

Πολίτη και Ελένη υπήρξαν συνεργάτιδες, αφού η κοσμικογράφος για ένα φεγγάρι ήταν πανελίστρια στην εκπομπή της. Αλλά αν καταλάβαμε καλά από τα λεγόμενά της, δεν πρέπει να έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτήν. «Η Ελένη είναι πολύ καλή σαν φίλη, όταν όμως είσαι συνεργάτης σε κρατάει σε μία απόσταση. Δε νομίζω ότι είναι τόσο φιλική με όλους. Έτσι είναι ο χαρακτήρας της. Εγώ περίμενα ότι θα ήμασταν πιο κοντά. Δεν είχαμε βγει μια φορά να φάμε. Για μένα, όταν κάνεις εκπομπή με έναν άνθρωπο, είναι ωραία να είσαι κοντά και να μιλάς. Μπορεί σε ένα φαγητό πάνω ή σε ένα ποτό να βρεις πιο πολλές ιδέες», είπε. Και συνέχισε: «Είναι δικό της το φορμάτ, αλλάζει τα πρόσωπα και λένε τα ίδια πράγματα. Βέβαια, σου μαθαίνει πάρα πολλά, σε προσέχει, σου λέει να βάλεις το κραγιόν σου να βγαίνεις πιο ωραίος. Το πρωί δε γελάει κανένας. Τις business που κάνει η Ελένη στην τηλεόραση δεν τις κάνει κανένας. Δεν σαχλαμαρίζει ποτέ χωρίς λόγο, είναι όλα πολύ δομημένα. Από την άλλη είναι μια γυναίκα γεμάτη πάθος, πολύ φλογερή»… Τώρα εγώ δεν έχω να προσθέσω κάτι … Σας αφήνω να βγάλετε τα συμπεράσματα μόνοι σας. Γιατί, δεν μπορεί, κάτι θα έχετε καταλάβει… Μια είναι η βασίλισσα ό,τι και να γίνει ρε παιδιά όμως!

Keywords
Τυχαία Θέματα