Πολάκης: «Σηκώστε σκόνη… Από την κατρακύλα που θα πάθετε»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το αποτέλεσμα του Eurogroup που έχει φέρει χαμόγελο και καμάρι στο Μαξίμου, δεν θα το άφηνε ασχολίαστο ο Παύλος Πολάκης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, με δύο αναρτήσεις του στο αγαπημένο του Facebook, αρχικά κάλεσε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, τον Σόιμπλε και τους… παπαγάλους να… πάρουν φόρα…

«Αδωνι -κυριακο

-Σόιμπλε -παπαγάλοι
Και τωρα -πάρτε ΦΟΡΑ !!!!!!!!
Σύντομα και λεπτομερειες μετα
Πλεονάσματα έως 2%, τελος προγράμματος 2018, επιμήκυνση δανείων και προσαρμογή επιτοκίων με ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!!!!!, Αναπτυξιακη τράπεζα, εγγύηση ευρωζώνης για ΕΞΟΔΟ της Ελλάδας στις αγορές και βεβαια εκταμίευση μεγαλύτερης δόσης τωρα 8,5 δις ευρω».

Στη συνέχεια τα έβαλε με τους δημοσιογράφους: «Σηκώστε σκόνη τώρα… Απ’ την κατρακύλα που θα πάθετε τα επόμενα δυο χρόνια», καταλήγει η ανάρτηση.

«Εκαμπουριασανε, εκουκουβίσανε, θρούψανε σα το λαγό, κι ήπιαν τ’ αμίλητο νερό, όλα τα κατσαντρακια των ΜΜΕ που ειχαν οργιάσει τις προηγούμενες μέρες με άρθρα χαους, ψέμματος, αποτυχίας, λάσπης, λιβανίσματος στο Σόιμπλε.
Τους εχουν μαζέψει οι καναλάρχες σε ακτιφ απόψε για το τι θα πουν και θα γράψουν αυριο. ΜΟΝΟ ΑΠ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΡΑ !!!!!
…..σηκώστε σκόνη τωρα……Απ την κατρακύλα που θα πάθετε τα επόμενα δυο χρονια ….».

Το άρθρο Πολάκης: «Σηκώστε σκόνη… Από την κατρακύλα που θα πάθετε» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα