Πούτιν: «Δεν μιλώ για τα εγγόνια μου γιατί δεν θέλω να μεγαλώσουν σαν πρίγκιπες» (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Για πρώτη φορά ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή που έχουν οι κόρες του, οι οποίες τόνισε ότι ζουν στη Μόσχα διαψεύδοντας τις φήμες που τις ήθελαν ζουν στο εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας απευθείας επικοινωνίας του με τους Ρώσους πολίτες, που είναι γνωστή ως «απευθείας γραμμή», είπε ότι δεν μιλά για τα εγγόνια του καθώς δεν θέλει «να μεγαλώσουν σαν πρίγκιπες», αλλά σαν φυσιολογικοί άνθρωποι.

«Για να γίνει αυτό χρειάζεται να επικοινωνούν όπως

επικοινωνούν τα παιδιά συνήθως μεταξύ τους, τα απλά παιδιά στους παιδικούς σταθμούς. Έτσι και πω αυτή τη στιγμή την ηλικία τους και το όνομά τους, θα τα εντοπίσουν αμέσως και δεν θα τα αφήσουν στην ησυχία τους. Κάτι τέτοιο θα βλάψει την ανάπτυξη του παιδιού».

«Σας παρακαλώ να με καταλάβετε σωστά και να δείξετε κατανόηση».

Μάλιστα ανακοίνωσε ότι πρόσφατα απόκτησε δεύτερο εγγονό με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

«Τα παιδιά μου, παρά τις όποιες φήμες, ζουν εδώ στη Ρωσία, στη Μόσχα και τα εγγόνια μου, σαν κανονικοί άνθρωποι. Οι κόρες μου ασχολούνται με την επιστήμη, την εκπαίδευση, δεν ανακατεύονται με την πολιτική, με καμία πολιτική, κάνουν μια φυσιολογική ζωή».

Σε ερώτηση για το αν θα βρίσκεται στην ίδια θέση του χρόνου τέτοια εποχή, ο πανίσχυρος άντρας της Ρωσίας αρκέστηκε να πει με νόημα πως «καταρχάς, δουλεύω ακόμα» και τα υπόλοιπα «θα τα αποφασίσει ο λαός».

Όταν κάποιος ρώτησε ποιο είναι το πρόσωπο που θα ορίσει ως τον διάδοχό του, ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι βρίσκεται ακόμα στο αξίωμα.

«Θέλω να επισημάνω ότι οι ψηφοφόροι, οι πολίτες της Ρωσίας θα πρέπει να το αποφασίσουν αυτό».

«Φυσικά θα αποφασίσω. Νομίζω ότι δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό στο να εκφράζω τις προτιμήσεις μου», είπε ο Πούτιν, υπογραμμίζονται πως όποιος κι αν αναλάβει, πρέπει να αυξήσει τα εισοδήματα των πολιτών.

Το άρθρο Πούτιν: «Δεν μιλώ για τα εγγόνια μου γιατί δεν θέλω να μεγαλώσουν σαν πρίγκιπες» (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα