Ποιος είναι ο Τούρκος καναλάρχης που ετοιμάζεται να αγοράσει ελληνική συχνότητα – Ποια η σχέση του με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη

Tις τελευταίες μέρες πολύς ντόρος γίνεται γύρω από το όνομα του Acun Ilıcalı, ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού καναλιού TV8 στην Τουρκία.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπός του, Ali Cemal Karabudak, ο 46χρονος επιχειρηματίας φέρεται να ετοιμάζεται να αγοράσει ελληνική συχνότητα.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο διάσημο στην γειτονική Τουρκία καθώς εδώ δεν πρόκειται για έναν συνηθισμένο καναλάρχη, αφού ο 46χρονος δεν ασχολείται μόνο με την παραγωγή διάσημων riality shows, αλλά τα παρουσιάζει κιόλας. Στο βιογραφικό του έχει ήδη την παρουσίαση του τουρικού “Voice”, του “Dancing with the

stars”, του “Survivor”, του “Got talent” και του “Deal or No Deal”.

Αυτό που λίγοι θυμούνται όμως, είναι ότι ο Ilıcalı ήταν ο συμπαρουσιαστής του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στο ριάλιτι σόου Survivor μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, το οποίο είχε παρουσιάσει το Mega, πριν από αρκετά χρόνια.

Δείτε τους στο βίντεο.

Ο Ilıcalı ξεκίνησε την καριέρα του ως έμπορος, ανοίγοντας ένα μικρό μαγαζί με ρούχα. Σε ηλκία 21 ετών είδε την επιχείρησή του να πτωχεύει, αλλά παραήταν φιλόδοξος για να το βάλει κάτω.

Αυτή η αποτυχία τον οδήγησε στον κόσμο των media, όπου εργάστηκε αρχικά ως αθλητικός ρεπόρτερ στο Show TV. Λίγα χρόνια αργότερα απέκτησε δική του ταξιδιωτική εκπομπή η οποία των έκανε διάσημο και του εξασφάλισε την πρώτη του τηλεοπτική επιτυχία.

Αυτή, ήταν η πρώτη εκπομπή της Acun Medya, της εταιρείας παραγωγής που ο ίδιος ίδρυσε το 2004.

Τα χρόνια που ακολούθησαν, το όνειρό του πήρε σάρκα και οστά, καθώς η εταιρεία του έγινε μία από τις πιο επιτυχημένες στην Τουρκία.

Έτσι, το 2013 απέκτησε το TV8.

Αν και η πλειοψηφία των τουρκικών ΜΜΕ τον παρουσιάζει ως αυτοδημιούργητο, υπάρχουν όμως και οι κακοπροαίρετοι που υποστηρίζουν ότι η απότομη άνοδος στην καριέρα του οφείλεται στην πολύ στενή σχέση του με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

H γνωριμία του με τον Τσίπρα

Η γνωριμία του με τον Ελληνα Πρωθυπουργό έγινε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του κ. Τσίπρα στην Τουρκία όπου παρακολούθησε μαζί με τον Νταβούτογλου τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των εθνικών ομάδων της Ελλάδας και της Τουρκίας.

Μάλιστα είχε ανεβάσει και φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από τον λογαριασμό του στο instagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα