Πλησιάζει το λιμάνι ο Ντουρμάζ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στο επίκεντρο του μεταγραφικού ενδιαφέροντος βρίσκεται ο Ολυμπιακός είτε λόγω του ενδιαφέροντος που υπάρχει για παίκτες του από ευρωπαϊκές ομάδες, είτε λόγω των παικτών που θέλει να αποκτήσει για να ολοκληρώσει το ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν που αρχίζει επίσημα το Σάββατο (23/8) στη χώρα μας.

Από τη μια οι Πορτογάλοι επιμένουν πως η Μπενφίκα πολιορκεί ασφυκτικά τους Πειραιώτες για να αποκτήσει τον μεγάλο της πόθο, Αντρέα Σάμαρη, από την άλλη

οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Τζίμι Ντουρμάζ με τα ΜΜΕ της Τουρκίας να επιμένουν για συμφωνία με τον παίκτη και την ομάδα του, Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Υπευνθυμίζεται ότι οι πρωταθλητές είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον 25χρονο Σουηδό πλάγιο επιθετικό ένα μήνα πριν, τότε δεν είχε καρποφορήσει το «φλερτ» των δύο πλευρών.

«Συμφώνησε με Ντουρμάζ ο Ολυμπιακός», αναφέρουν την Πέμπτη τουρκικά δημοσιεύματα και όλα δείχνουν πως από τη στιγμή που υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Επίσημα ο Ολυμπιακός δεν έχει επιβεβαιώσει για τη συμφωνία με τον διεθνή Σουηδό άσο ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να οριστικοποιήσουν την μεταξύ τους συμφωνία.

Το άρθρο Πλησιάζει το λιμάνι ο Ντουρμάζ εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα