Τροπολογία για μείωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης θα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τροπολογία για τη μείωση του Ενιαίου Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης δεσμεύτηκε πως θα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας

κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ).

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης και οι Γιάννης Δραγασάκης, Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Παππάς και Νίκος Σκορίνης, ενώ συζητήθηκαν μεταξύ άλλων το θέμα της παράνομης διακίνησης καυσίμων και αυτό της καθυστέρησης της εγκατάστασης του ηλεκτρονικού συστήματος εισροών – εκροών σε όλα τα στάδια διακίνησης και διάθεσης των καυσίμων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΟΠΕΚ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως θα ενταθούν εκ μέρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης οι προσπάθειες προς κάθε κατεύθυνση για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου, της νοθείας και της κλοπής των καυσίμων.

Το άρθρο Τροπολογία για μείωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης θα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα