Πήγε για την ανατροπή στο τέλος ο Ολυμπιακός

Μπορούσε αλλά μάλλον δεν το πίστεψε ο Ολυμπιακός απέναντι στην «Βασίλισσα» Ρεάλ, η οποία κέρδισε με 82-77 και βρίσκεται πλέον με το εις βάρος του 2-0 στις ήττες, πράγμα που δυσκολεύει την υπόθεση πρόκριση στο φάιναλ-φορ του Μιλάνου.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας το μόνιμο πλέον πρόβλημα στις βολές, σε συνδυασμό με την έλλειψη αμυντικών ριμπάουντ, κυρίως στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού, αλλά και τα πολλά και εύκολα λάθη, δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που είχαν σε όλη τη διάρκεια

του αγώνα.

Προς το τέλος πλησίασαν στους 4 πόντους, όμως μια καλή άμυνα της Ρεάλ πάνω στον Ντάνστον δεν τους έδωσε την ευκαιρία να πλησιάσουν τους γηπεδούχους στους δύο πόντους και να τους πάρουν το παιχνίδι στο τέλος.

Πάντως εάν ο Ολυμπιακός καταφέρει να διορθώσει τις αδυναμίες του και με τους Πρίντεζη και Περπέρογλου, του οποίου η απουσία απόψε ήταν αισθητή, πιο έτοιμους οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν το 2-2 στις νίκες για να στείλουν την υπόθεση πρόκριση σε 5ο ματς στη Μαδρίτη, όπου όλα θα παιχθούν σε έναν αγώνα, όπως στον περσινό τελικό που ο Ολυμπιακός επικράτησε ανατρέποντας διαφορά 17 πόντων.

Δεκάλεπτα: 30-23, 53-44, 70-62, 82-77.

Ρεάλ Μαδρίτης (Λάσο): Ρούντι 15, Ρέγες 8, Ντίεθ, Μίροτιτς 14, Ροντρίγκεθ 10, Ντάρντεν 2, Γιουλ 11, Μπουρούσης 19, Σλότερ 2, Μεζρί.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 12, Σερμαντίνι, Ντάνστον 12, Σπανούλης 18, Παπαπέτρου 4, Σλούκας 3, Κόλινς 3, Πρίντεζης 10, Μάντζαρης 2, Λοτζέσκι 13.

Διαιτητής: Τσέρεμπουχ (Ιταλία), Σαχίν (Ιταλία), Μάριτσιτς (Σερβία).

Keywords
Τυχαία Θέματα