ΠΑΣΟΚ: Στο «δρόμο» για την εκλογή νέου προέδρου

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην Εθνική Συνδιάσκεψη που πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο, κατά τη διάρκεια της οποίας ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος θα ανακοινώσει επισήμως την υποψηφιότητά του. Εν όψει της Συνδιάσκεψης, σήμερα το πρωί συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος όπου θα συζητηθούν

οργανωτικά θέματα.

Σύμφωνα με το Έθνος, τις εργασίες της Συνδιάσκεψης, η οποία θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θα ανοίξει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος θα κάνει έναν απολογισμό της διακυβέρνησης του κόμματος και θα κάνει προτάσεις για το μέλλον του Κινήματος.

Εν συνεχεία το λόγο θα πάρει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος θα απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και στους φίλους του ΠΑΣΟΚ να προσέλθουν στις κάλπες της 18ης Μαρτίου.

Παράλληλα, στο επιτελείο του κ. Βενιζέλου εκτιμούν ότι οι υπογραφές υπέρ της υποψηφιότητάς του ξεπερνούν τις 200.

Τέλος, όσον αφορά στο Χρήστο Παπουτσή, οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι και χθες ο πρώην υπουργός δεν είχε συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών.

Ωστόσο, ο κ. Παπουτσής σκοπεύει να συλλέξει υπογραφές κατά τη διάρκεια της Εθνικής Συνδιάσκεψης, μετά την ομιλία του, και φαίνεται ότι θα αντλήσει το μεγαλύτερο τμήμα αυτών από τα στελέχη της περιφέρειας.

Πηγή: tanea.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα