ΠΑΣΟΚ: Να καταθέσει πρόταση μομφής ο ΣΥΡΙΖΑ

Για συνεχείς γκάφες του ΣΥΡΙΖΑεπιχειρώντας «να δικαιολογήσει το φιάσκο της εκβιαστικής προσπάθειας εμπλοκής του Προέδρου της Δημοκρατίας στα σχέδια για διενέργεια εκλογών» κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚκαλώντας τον κ. Τσίπρα να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης «αφού θέλει τόσο πολύ τις εκλογές».

Σχολιάζοντας την κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ να επικαλεστεί δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ,

μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών του 2009, όπου τότε το ΠΑΣΟΚ και ο κ Βενιζέλος έθεταν θέμα εκλογών, επισημαίνεται ότι τότε κανείς δεν επιχείρησε να εμπλέξει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «σε επικίνδυνα πολιτικά παιχνίδια, ούτε απειλούσε τους πάντες και τα πάντα, συντηρώντας ένα εμφυλιοπολεμικό κλίμα για μικροκομματικές σκοπιμότητες».

«Δεν μπορεί να καταλάβει ο κ. Τσίπρας τη διαφορά ανάμεσα σε μια πολιτική εκτίμηση για το συσχετισμό των δυνάμεων και την υπάρχουσα σύνθεση της Βουλής και ένα επίσημο διάβημα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που ζητά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την διάλυση της Βουλής, με επίκληση συνταγματικής ρύθμισης που καταργήθηκε το 1986;» διερωτάται στο σχόλιό του το ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα