«Παραλήρημα» Κωνσταντοπούλου κατά των δημοσιογράφων

Μετά τη χθεσινή πρωτοφανή ενέργεια για πρόεδρο της Βουλής να επιπλήξει ανώτατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. για την αστυνομική παρουσία έξω από τη Βουλή, η πρόεδρος του Κοινοβουλίου Ζωή Κωνσταντοπούλου ξέσπασε και πάλι σήμερα, όταν ρωτήθηκε για το εν λόγω

χθεσινή περιστατικό βάλλοντας αδιακρίτως κατά των δημοσιογράφων και των ιδιωτικών καναλιών.

«Σας κατηγορούν πως θίξατε έναν αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ.», ήταν το σχόλιο του συναδέλφου δημοσιογράφου Βαγγέλη Γκούμα, με την κα Κωνσταντοπούλου να τον ρωτάει: «Εσείς ποιος είστε; Πώς λέγεστε; Από ποιο κανάλι είστε;». Αφού απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της ο δημοσιογράφος, ακολούθησε ένας «χείμαρρος» κατηγοριών για δημοσιογράφους και κανάλια. Μάλιστα, η ίδια κατηγόρησε τους δημοσιογράφους ότι την παρεμποδίζουν να παραστεί στην εκδήλωση, στην οποία προσερχόταν.

Παράλληλα, ανέβασε τους τόνους, καταγγέλλοντας ορισμένα ΜΜΕ για «πρωτοφανή επιχείρηση παραπληροφόρησης», καθώς και ότι «έχουν οργιωδώς επωφεληθεί κατά την μνημονιακή περίοδο, αφού την ώρα που καρκινοπαθείς δεν είχαν φάρμακα, αυτές οι επιχειρήσεις δεν πλήρωναν τις ασφαλιστικές εισφορές τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα