Παπαρίζου: «Δεν παντρευόμαστε τον Αύγουστο»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η αλήθεια είναι πως πολλά έχουμε ακούσει για τον γάμο της Έλενας Παπαρίζου με τον Ανδρέα Καψάλη, και σύμφωνα με τις φήμες θα είχαμε γάμο μέσα στο καλοκαίρι. Έχοντας συμπληρώσει δύο χρόνια σχέσης, το ζευγάρι μετακόμισε πρόσφατα στο νέο του σπίτι στην Βούλα και σύμφωνα με φήμες θα είχαμε και τον γάμο άμεσα. Όντως τα παιδιά κάνουν σχέδια γάμου και έχουν μπει σε αυτή τη διαδικασία, αλλά η αγαπημένη μας τραγουδίστρια ξεκαθάρισε πως γάμος δεν

θα γίνει τώρα το καλοκαίρι σε συνέντευξη της στο περιοδικό People.

«Δεν παντρευόμαστε τον Αύγουστο. Ούτε νομίζω πως θα έχουμε γάμο φέτος», λέει η Έλενα και συνεχίζει λέγοντας πως ο αδελφός του Ανδρέα και η γυναίκα του, που περιμένουν παιδί, λείπουν στη Βραζιλία και εκείνοι θέλουν στον γάμο τους τις οικογένειές τους. Η Έλενα δεν κρύβει πως έχει κάνει σχέδια γάμου με τον αγαπημένο της: «Έχουμε συζητήσει πολλά και διάφορα για το γάμο που θα κάνουμε, αλλά μάλλον εγώ θα πάρω τη γρήγορη απόφαση τελικά για το πού και το πότε. Δεν ξέρω αν θέλω να είναι παραδοσιακός γάμος ή κάτι αντίστοιχο με αυτό που έκαναν η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας, οι οποίοι παντρεύτηκαν στο Λος Άντζελες. Είναι ωραίο να μη σου γίνεται συνήθεια ο άλλος», λέει και εμείς να ευχηθούμε όλα με το καλό!

Και όσο για την πρόταση γάμου: «Σοκαρίστηκα από την πρόταση γάμου του Ανδρέα. Ήταν πολύ ωραίο και ξαφνικό. Εκεί που πίναμε τον καφέ μας ένα πρωί, τον είδα γονατισμένο, χωρίς δαχτυλίδι, συγκινημένο –καθώς είχαμε κάνει κάτι κουβέντες το προηγούμενο βράδυ– και μου είπε “Έλενα, είσαι το φως της ψυχής μου, το φως της ζωής μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο σαν εσένα και θέλω να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί σου. Θέλεις να με παντρευτείς;”. Για μένα ήταν δεδομένο ότι κάθε μέρα θα παλεύω για να είμαι καλά με το σύντροφό μου. Τώρα νιώθω κάτι ακόμη πιο δυνατό, αφού είναι ο άντρας μου. Εξάλλου, ζούμε ως παντρεμένοι από την ημέρα που γνωριστήκαμε, δεν έχουμε κοιμηθεί ποτέ χώρια. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό με τον Ανδρέα, δεν φοβήθηκα, μου αρέσουν τα ρίσκα. Τα μέτρια με σκοτώνουν», λέει η Έλενα!

Το άρθρο Παπαρίζου: «Δεν παντρευόμαστε τον Αύγουστο» εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα