Liv Tyler: Παραμιλάει για τον Theroux

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τα ‘χασε με τα «προσόντα» του συμπρωταγωνιστή της η κόρη του StevenTyler και δεν ντρέπεται να το παραδεχτεί. Η Liv Tyler και ο Justin Therouxπρωταγωνιστούν μαζί στο νέο σίριαλ του HBO με τίτλο «The Leftovers» και έχουν αναπτύξει μια πολύ φιλική σχέση -αν κρίνει μάλιστα και κανείς από το γεγονός ότι η 37χρονη ηθοποιός έχει γεμίσει το Instagram της με

φωτογραφίες του Justin. Μιλώντας, λοιπόν, στο «Watch What Happens Live!», η Liv παραδέχτηκε ότι «της αποσπά την προσοχή το φούσκωμα στον καβάλο του Justin».

“Υπάρχει μια σκηνή όπου εκείνος κάνει τζόγκινγκ και φαίνεται ένα μεγάλο εξόγκωμα στη φόρμα του που είναι… παντού. Μου αποσπά την προσοχή όταν παρακολουθώ το επεισόδιο πιλότο και φυσικά δεν το ελέγχω. Πέφτει εκεί το μάτι μου. Όμως δεν το παρατηρώ το φούσκωμα άλλες φορές», παραδέχτηκε με πλήρη ειλικρίνεια η Tyler.

Βέβαια, η ιστορία δεν τελειώνει εκεί, γιατί έχει επίσης πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τι απάντησε η Liv Tyler σε παιχνιδιάρικη ερώτηση που της έκανε ο παρουσιαστής Άντι Κοέν. «Ποιον από τους συμπρωταγωνιστές σου θα ήθελες να παντρευτείς, να κρεβατώσεις και να σκοτώσεις;», ήταν η ερώτηση. Και ιδού η απάντηση: «Να παντρευτώ τον Τζάστιν, να κρεβατώσω τον Μπεν Άφλεκ και να σκοτώσω τον Ορλάντο»… Τον νου σου Τζένιφερ!

Το άρθρο Liv Tyler: Παραμιλάει για τον Theroux εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα