Παπαδημούλης: Προεκλογικό επίδομα το μοίρασμα των 500 εκ. ευρώ

«Προεκλογικό επίδομα» αποτελούν σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, τα 500 εκατ. ευρώ τα οποία θα μοιράσει η κυβέρνηση σε 1 εκατ. πολίτες με συγκεκριμένα κοινωνικά κριτήρια, ενώ παράλληλα εκτίμησε ότι «έχει ήδη συμφωνηθεί νέο μνημόνιο».

Μάλιστα, ο κ. Παπαδημούλης είπε χαρακτηριστικά ότι «πρόκειται για μια συμφωνία για την οποία γνωρίζουμε μόνο το διάγγελμα Σαμαρά, που είναι

γεμάτο εξωραϊσμούς, φθηνά προεκλογικά κόλπα και αφήνει όλα τα δύσκολα για μετά τις εκλογές».

Μιλώντας στην τηλεόραση του Star, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, επεσήμανε ότι ο πρωθυπουργός προσπαθεί «να κρύψει συστηματικά το νέο Μνημόνιο, που έχει ήδη συμφωνηθεί με την τρόικα και τα νέα μέτρα που θα το συνοδεύουν».

Στην κριτική που ασκεί ο κ. Παπαδημούλης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η κυβέρνηση λέει «ξεχάστε όσα σας πήρα από την τσέπη, το 1,5 εκατ. ανέργους, τα 3 εκατ. ανασφάλιστους, τα 4 εκατ. ανθρώπους που ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας και θα σας μοιράσω ως άλλες χάντρες και χρωματιστά καθρεφτάκια, ένα προεκλογικό επίδομα για να με ξαναψηφίσετε».

Κορυφώνοντας την επίθεσή του, στρέφεται κατά του πρωθυπουργού και του Ευ. Βενιζέλου, τονίζοντας ότι «όταν η κυβέρνηση βάζει φόρους, τους βάζει ο Θεοχάρης και ο Στουρνάρας. Όταν κόβει από μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, τους κόβει το οικονομικό επιτελείο. Όταν μοιράζει πλεόνασμα για τα ψηφαλάκια, το μοιράζει ο Σαμαράς».

Keywords
Τυχαία Θέματα