«Αιχμηρή» απάντηση Σακελλαρίδη σε Καμίνη για την αφισορύπανση

Απάντηση με αιχμές επεφύλασσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης στο αίτημα του νυν δημάρχου Γιώργου Καμίνη προς όλους τους υποψηφίους «να φροντίσουν ώστε να αποφευχθεί αφισορύπανση στην Αθήνα στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου».

Όπως αναφέρει ο κ. Σακελλαρίδης, η «’’Ανοιχτή Πόλη’’ διεξάγει την προεκλογική της εκστρατεία, με σεβασμό στην πόλη και το περιβάλλον της».

«Το αίτημα του κ. Καμίνη

θα ήταν περισσότερο ουσιαστικό, αν ο δήμος είχε διασφαλίσει επαρκείς προβλεπόμενους χώρους, όχι μόνο για την προεκλογική περίοδο, αλλά γενικά για την ελεύθερη δημόσια διακίνηση ιδεών», ανέφερε ο κ. Σακελλαρίδης.

Εξάλλου, ο υποψήφιος δήμαρχος κάνει λόγο και για μεροληπτική προβολή της υποψηφιότητας Καμίνη από τα ΜΜΕ και ειδικά από τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9.84».

«Περιμένουμε επίσης από τον κ. Καμίνη να συνδυάσει τις επισημάνσεις του για το θέμα της αφισοκόλλησης, με μια πρωτοβουλία για ισότιμη προβολή των υποψηφίων για τον δήμο της Αθήνας από τα ΜΜΕ. Θα προτείναμε, μάλιστα, η πρωτοβουλία αυτή να ξεκινήσει από τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό ‘’Αθήνα 9.84’’, ο οποίος, μέχρι στιγμής, προβάλλει μεροληπτικά και μονομερώς την δική του υποψηφιότητα», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της «Ανοιχτής Πόλης».

Keywords
Τυχαία Θέματα