ΠΑΟ: Πέρασε η διορία για Καλάθη αλλά περιμένει το «ναι»

Τα πράσινα φαίνεται να προβάρει ο 25χρονος ομογενής γκαρντ Νίκ Καλάθης, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα πει το πολυπόθητο «ναι» στον Παναθηναϊκό, που του προσέφερε «γη και ύδωρ» για να τον ξαναντύσει στα πράσινα.

Οι αριθμοί του συμβολαίου του προκαλούν «ιλίγγους», καθώς έχει λαμβάνειν από την πράσινη ΚΑΕ μέχρι το 2017 άνω των $6.000.000 (σ.σ. έως και $7.500.000 με τα bonuses), ενώ στη νυν ομάδα του, τους Γκρίζλις θα ‘χε λαμβάνειν μόλις $800.000 σε μικτή αξία, μείον όσο αντιστοιχεί στο υπόλοιπο τιμωρίας του για χρήση απαγορευμένης

ουσίας).

Ο ανταγωνισμός βέβαια είναι υπαρκτός και ισχυρός, αφού για την απόκτησή του έχουν κινηθεί κι η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ κι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας των πρώην προπονητών του στην ομάδα, Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Ιτούδη αντιστοίχως, αλλά το πιο γνώριμο περιβάλλον στον Παναθηναϊκό και το πλάνο του φαίνεται πως έκαμψαν τις όποιες αντιστάσεις του.

Σημειώνεται, πως ο Παναθηναϊκός του ‘χε δώσει διορία έως χθες, 27/6…

The post ΠΑΟ: Πέρασε η διορία για Καλάθη αλλά περιμένει το «ναι» appeared first on Attikipress.gr Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα