ΠΑΟ: Η ζωή συνεχίζεται με το ματς με την Τότεναμ

Στον Παναθηναϊκό έχουν τόσα πολλά να ασχοληθούν, με τα θέματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες να είναι ατελείωτα, σε σημείο που η αποψινή αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική του Europa League κόντρα στην Τότεναμ (20:00, ANT1), να κινδυνεύει να μπει σε… δεύτερη μοίρα.

Το θέμα της απομάκρυνσης του Κώστα Κατσουράνη από την ομάδα, μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο πράσινο στρατόπεδο, με τις εξελίξεις

στο «τριφύλλι» να είναι ραγδαίες.

Οι «πράσινοι» πρέπει να κοιτάξουν τη ζωή και μετά τον διεθνή μέσο, αρχής γενομένης από το αποψινό παιχνίδι με την Τότεναμ στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στα «σπιρούνια», μετά την ήττα της πρεμιέρας των ομίλων από τη Μάριμπορ στη Σλοβενία (3-0).

Ο Φερέιρα δεν άνοιξε τα πλάνα του στη χθεσινή προπόνηση και δεν αποκλείεται να κάνει αρκετές εκπλήξεις.

Ο Ορέστης Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, έχοντας ως στόπερ τους Αντρέ Πίντο και Λουκά Βύντρα. Δεξί μπακ θα είναι ο Σεϊταρίδης και αριστερό ο Χουχούμης. Τα αμυντικά χαφ θα αποτελέσουν ο Μαρίνος με τον Βιτόλο. Στη μεσαία γραμμή, αριστερά θα κινείται ο Σισοκό και δεξιά ο Κουίνσι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Φορναρόλι και λίγο πιο πίσω του ο Χριστοδουλόπουλος.

Πάντως, φανέλα βασικού διεκδικεί ο Τριανταφυλλόπουλος και ο Βελάσκες στο κέντρο της άμυνας και ο Τοτσέ στην επίθεση.

Από την άλλη, η Τότεναμ θα προβεί σε ελάχιστες αλλαγές προσώπων στην ενδεκάδα  κόντρα στον Παναθηναϊκό, σε σχέση με το πρόσφατο νικηφόρο παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ» κόντρα στην Μαν. Γιουνάιτεντ (2-3). 

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα τραυματισμών πέραν των απουσιών των Νόουτον, Πάρκερ, Καμπούλ, Άσου Εκοτό και Λίβερμορ.

Το πιθανό αρχικό σχήμα των φιλοξενούμενων θα αποτελείται από τους εξής έντεκα: Ο Γιορίς θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του, ενώ στην τετράδα μπροστά του από δεξιά στα αριστερά, θα παραταχθούν οι Γουόκερ, Γκαλάς, Κόλκερ και Βερτόνχεν.
Στα χαφ θα κινηθούν οι Ντεμπελέ και Σάντρο, ενώ μπροστά τους στην τριάδα θα είναι οι Μπέιλ και Λένον, ενώ ο Σίγκουρντσον θα βρίσκεται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο των Λονδρέζων Ντεφό. 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα