«Παίζει» την πρόκριση στους «8»

Στην Καβάλα, αντιμετωπίζοντας την τοπική ομάδα, δοκιμάζεται απόψε (30/01-20:00, OTEsports) ο Ολυμπιακός, στην ρεβάνς του 2-0 στο Φάληρο, για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Αντώνης Νικοπολίδης αναμένεται να επιλέξει για το βασικό σχήμα της ομάδας τους: Μπάλας Μέγκιερι, Κώστα Μανωλά, Δημήτρη Σιόβα, Τάσο Παπάζογλου, Χαράλαμπο Λυκογιάννη.

Στον

χώρο της μεσαίας γραμμής αναμένεται να αναλάβει τον ρόλο του αμυντικού μέσου ο Ντρισά Ντιακιτέ, έχοντας στα δεξιά του τον Λιούμπομιρ Φέισα και στα αριστερά του τον Λεάντρο Γκρέκο. Βασικός αναμένεται ο Γιάννης Φετφατζίδης. Θα χρησιμοποιηθεί και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Τέλος στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Κώστας Μήτρογλου.

Η 19μελής αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς: Μέγκιερι, Κάρολ, Γιαννιώτης, Αμπντούν, Ντιακιτέ, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Βλαχοδήμος, Μασάντο, Λυκογιάννης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Αβ. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πίνο, Σιόβας.

Έμειναν εκτός οι: Χολέμπας, Μανιάτης, Κοντρέρας, Ιμπαγάσα, Φουστέρ και Πάντελιτς.

Η αποστολή της Καβάλας: Αποστολίδης, Σουλογάνης, Παγώνης, Κοτίτσας, Γελαδάρης, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Πακάλτσης, Κάργας, Τάσιτς, Ντουτσαρίδης, Ντος Σάντος, Μπρατσιάνι, Χλωρός, Εντιαγέ , Κούτεφ, Αναστόπουλος, Πλιάγκας, Ρεβυθόπουλος, Πάτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα