Παίζει ο Σο, στην αποστολή ο Φιγκερόα

Στη διάθεση του Φάμπρι για τον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ τέθηκε ο Χαμπίμπ Σο. Ο Σενεγαλέζος μέσος ακολούθησε το πρόγραμμα προπόνησης του Παναθηναϊκού το πρωί του Σαββάτου και συμπεριελήφθη στην αποστολή για το ματς με την Ένωση.

Για πρώτη φορά από τη μέρα που ήρθε στον Παναθηναϊκό, ο Λουτσιάνο Φιγκερόα βρίσκεται στη 19μελή αποστολή του Τριφυλλιού. Η απόφαση του Φάμπρι έχει να κάνει καθαρά με ψυχολογικούς λόγους, αφού

ο Αργεντινός επιθετικός δεν είναι έτοιμος για να αγωνιστεί και αναμένεται να «κοπεί» από τη 18άδα αύριο το απόγευμα.

Αντίθετα, ο Φάμπρι επεφύλαξε δυσάρεστες εκπλήξεις σε κάποιους ποδοσφαιριστές του. Για δεύτερο παιχνίδι σερί απέκλεισε από τη 18άδα τον Γιοχέι Καζιγιάμα, δείγμα ότι δεν πιστεύει στις ικανότητες του Ιάπωνα μέσου. Μήνυμα, όμως, έστειλε και στον Σπύρο Φουρλάνο, αφήνοντάς τον εκτός αποστολής. Ο Φουρλάνος δεν ικανοποίησε τον Φάμπρι στον αγώνα με τον ΟΦΗ και ο Ισπανός όχι απλά δεν αποδέχθηκε τη συγνώμη του παίκτη αλλά έδειξε ότι δεν χαρίζεται σε κανέναν. Μικρότερες εκπλήξεις αποτελούν οι αποκλεισμοί του Χοσέ Βελάσκες και του Στέφανου Καπίνο.

Κατά τα λοιπά αποκλείστηκαν και οι Τοτσέ, Κουίνσι, Χουχούμης, Ντίνας, Αποστολόπουλος, Ταμπάκης, Κουσίδης, Δώνης, Μαρινάκης.

πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα