Π. Ρήγας σε ΣΥΡΙΖΑ: Η λάσπη δεν πιάνει πλέον

Συνεχείς οι κόντρες ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ, είτε με ανταλλαγή «πολεμικών» ανακοινώσεων είτε εντός Βουλής με αλληλοκατηγορίες και αντεγκλήσεις βουλευτών.

Αυτή τη φορά ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας απάντησε με οξύτητα στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Αφροδίτη Σταμπουλή, που μίλησε για «εσπευσμένο κλείσιμο της Ολομέλειας, για να επέλθει παραγραφή υπουργικών αδικημάτων».

Συγκεκριμένα, ο κ. Ρήγας απάντησε: «Στο “εφεύρημα” του ΣΥΡΙΖΑ ότι η Βουλή έκλεισε, για να “σωθούν κάποιοι υπουργοί¨, απαντάμε ότι η λάσπη δεν πιάνει πλέον. Έχουν βαλθεί να πλήττουν το ΠΑΣΟΚ με τόνους λάσπης στον ανεμιστήρα. Όμως οι κλώνοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι νέοι, είναι παλιοί. Γι’ αυτό και τη διαπλοκή να την ψάξουν στο δικό τους κόμμα. Ούτε άσπιλοι είναι ούτε άμοιροι, γι’ αυτό ως κοιτάξουν τις δικές τους ευθύνες».

Κατήγγειλε, μάλιστα, την αξιωματική αντιπολίτευση για «τυχοδιωκτισμό και διγλωσσία», λέγοντας ότι «αμέσως μετά τις πρόσφατες εκλογές η Κουμουνδούρου ήταν αυτή που ζητούσε το κλείσιμο της Βουλής, για να οδηγηθεί η χώρα σε εθνικές εκλογές».

Αναφορικά με το νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για το νέο τρόπο επιλογής των διευθυντών, το οποίο συζητείται στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής, είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ μας κατηγορεί τώρα λέγοντας ότι το νομοσχέδιο έρχεται να καταργήσει το σχετικό νόμο του 2010. Όμως, εκείνο το νόμο τον καταψήφισαν, προαναγγέλλοντας μάλιστα πως, όταν έρθουν στην εξουσία, θα τον καταργήσουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα