Ολυμπιακός: “Οκ” του Κονσεϊσάο και ο Ναβάρο έρχεται Πειραιά

Γράφει ο Κωνσταντίνος ΚαραμάνογλουΤελειόφοιτος Sport Management

Ο Φραν Ναβάρο πρόκειται να είναι η πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού, καθώς οι ερυθρόλευκοι τα βρήκαν με την Πόρτο και τον 25χρονο επιθετικό. Μάλιστα, στην αναμέτρηση της Πόρτο με την Τσάβες (1-0) την Παρασκευή (29/12) έμεινε εκτός αποστολής, ο οποίος αναμένεται στη χώρα μας τις επόμενες ώρες

για την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Ο προπονητής της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ρωτήθηκε για τον Ναβάρο μετά το τέλος του παιχνιδιού, με την O Jogo να μεταφέρει τα λεγόμενά του και την επιβεβαίωση της μετακίνησής του στους ερυθρόλευκους: “Έφυγε, θα είναι μέλος του Ολυμπιακού. Μιλάω για ποδοσφαιριστές που είναι εδώ”. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» θα καταβάλουν άμεσα 250.000 ευρώ στους «δράκους», ενώ για το καλοκαίρι υπάρχει οψιόν αγοράς ύψους 7,5 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομανό.

Olympiacos have completed deal to sign Fran Navarro from FC Porto, it’s done — here we go.

Understand Olympiacos will pay €250k loan fee, loan valid until June.

There’s buy option clause NOT mandatory for €7.5m plus 10% sell-on clause to FC Porto.

Medical on Saturday. pic.twitter.com/525C0UsC4l

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) December 29, 2023

Το βιογραφικό του

Ο Ισπανός, αποτελεί προϊόν της Ακαδημίας της Βαλένθια την σεζόν 2016 έως το 2019 στην οποία αγωνίστηκε μέχρι τη δεύτερη ομάδα (97 αγώνες, 27 τέρματα, 5 ασίστ), στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στη Λόκερεν την σεζόν 2019-20, όπου ξανά επέστεψε στην Βαλένθια Β’ και έπειτα πήρε μεταγραφή στην γειτονική χωρα στην πορτογαλία στην ομάδα της Ζιλ Βιθέντε, η οποία πίστεψε στις δυνατότητες του και τον απέκτησε από τη Βαλένθια αντί 2.100.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2021. Ο Ισπανός σέντερ φορ έκανε δύο εξαιρετικές σεζόν στη Ζιλ Βιθέντε (είχε συνολικά 78 συμμετοχές, 37 γκολ και 3 ασίστ) και προσέλκυσε το ενδιαφέρον της, στην Πόρτο, η οποία δαπάνησε το ποσό των 7.000.000 ευρώ για την απόκτηση του το περασμένο καλοκαίρι με την οποία δεν είχε την αναμενόμενη πορεία καθώς δε του δόθηκε και ο απαραίτητος χρόνος συμμετοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, “Οκ”, Κονσεϊσάο, Ναβάρο, Πειραιά,olybiakos, “ok”, konseisao, navaro, peiraia