Ολυμπιακός: Φιλικό με επίλεκτη ομάδα, προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Ολυμπιακός, αποφάσισε να τιμήσει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, με φιλική αναμέτρηση απέναντι σε επίλεκτη ομάδα του «Ντούντα», που θα ονομάζεται «Ίβκοβιτς Ολ Σταρς».

Αυτό, θα είναι το τελευταίο παιχνίδι που θα καθίσει στον πάγκο ο Σέρβος τεχνικός, που πρόσφερε τόσα στον Ολυμπιακό.

Το φιλικό,

θα διεξαχθεί στις 20 Σεπτεμβρίου στο ΣΕΦ.

Οι «ερυθρόλευκοι», με τον Ίβκοβιτς στον πάγκο τους κατέκτησαν την πρώτη Ευρωλίγκα στην ιστορία τους, το 1997.

Η φιλική αυτή αναμέτρηση, θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δήλωσε οπαδός του Ολυμπιακού:

«Χαίρομαι που είμαι εδώ κοντά σας, είναι μεγάλη τιμή μου και ευχαριστώ που ήρθατε. Είμαστε τρεις εβδομάδες πριν τον αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό, τους προέδρους, που δέχτηκαν να διοργανώσουν αυτό το παιχνίδι.

Μπορώ να πω πως μετά από τόσα χρόνια, τόσες ομάδες, τόσους παράγοντες και τόσους φιλάθλους και παίκτες, είμαι τυχερός που τους συνάντησα όλους. Είχα τη φιλοσοφία να μη δουλέψω ποτέ δύο φορές στην ίδια ομάδα, αλλά δικαιώθηκα όταν μετά από 15 χρόνια επέστρεψα στον Ολυμπιακό και πιστεύω πως ο ίδιος είμαι Ολυμπιακός

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος αποθέωσε τον Σέρβο τεχνικό:

«Ό,τι και να πω για τον κόουτς Ίβκοβιτς δεν μπορώ να εκφράσω την ανεκτίμητη αξία του στο παγκόσμιο μπάσκετ. Δεν είναι οι τίτλοι. Είναι οι πάρα πολύ παίκτες που έχει βγάλει στην καριέρα του. Τρομάζεις και μόνο στο άκουσμα των παικτών που συνεργάστηκε.

Είμαι τυχερός και περήφανος που τον είχα προπονητή. Μαζί κάναμε κάτι μεγάλο στον Ολυμπιακό, ύστερα από 15 χρόνια. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. Το γήπεδο πρέπει να γεμίσει. Είναι ευκαιρία για τον κόσμο να δει και την ομάδα. Πιστεύω πως όλοι θα συντελέσουν για να γίνει μία μεγάλη γιορτή. Μία γιορτή αντάξια της προσφοράς του στον Ολυμπιακό

Το άρθρο Ολυμπιακός: Φιλικό με επίλεκτη ομάδα, προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα