Εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ στη Βέροια πέρασε με 3-0

Εντυπωσιακός και παράλληλα ουσιαστικός ήταν ο ΠΑΟΚ στη Βέροια απ” όπου πέρασε με το εμφατικό 3-0. Ο «δικέφαλος» έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, με τους καινούργιους παίκτες να «δένουν» σιγά, σιγά στο πλάνο του Τούντορ. Το σκορ άνοιξε ο Αθανασιάδης στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης για να διπλασιάσει τα τέρματα του ΠΑΟΚ

ο Μακ στο 25΄. Το τελικό σκορ έγραψε ο Τζιόλης στο 55ο λεπτό, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες, ενώ πολλές από αυτές σταμάτησαν στον εντυπωσιακό τερματοφύλακα της Βέροιας, τον Καντιμοίρη.

Στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης μπήκε στο παιχνίδι και ο Μπερμπάτοφ, ο οποίος αποθεώθηκε από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που είχαν κατακλύσει το γήπεδο της Βέροιας. Ο Βούλγαρος άσος στην πρώτη του εμφάνιση δεν κατάφερε να πετύχει γκολ, έδειξε όμως κάποια από τα στοιχεία της μεγάλης του κλάσης.

Διαιτητής: Μ. Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Κίτρινες: Μαραγκός, Νάστος – Κίτσιου

ΒΕΡΟΙΑ (Γ.Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Μαλόν, Εντζεγκουέλε, Μαραγκός, Νάστος, Βεργώνης, Σιόντης (46΄ Κόλα), Γιουσούφ, Αμπντούν, Μαγέφσκι (46΄ Ιμπραΐμ), Ναζλίδης (69΄ Καϊκούτ)

ΠΑΟΚ (Ι.Τούντορ): Όλσεν, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Λέοβατς (46΄ Κωνσταντινίδης), Κάτσε (73΄ Σάμπο), Τζιόλης, Πέλκας, Μακ, Αθανασιάδης (58΄ Μπερμπάτοφ)

Keywords
Τυχαία Θέματα