Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου για τα προαπαιτούμενα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνς Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα θέμα που αφορούν την οικονομία, καθώς παρών ήταν και ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης αλλά και ο αναπληρωτής υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας. Η σύσκεψη διήρκεσε τρεις ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες, επικεντρώθηκε

σε θέματα από την πορεία του προϋπολογισμού μέχρι τα προαπαιτούμενα.

Επί τάπητος τέθηκε το πολυνομοσχέδιο, που θα περιλαμβάνει τα προαπαιτούμενα από την τρόικα, καθώς στόχος είναι να ψηφιστεί έως τις 8 Αυγούστου.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι κατά τη χθεσινή συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου, η κυβέρνηση εξέπεμψε το μήνυμα ότι θα αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει, ενώ ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα διασφαλιστεί η απαιτούμενη πλειοψηφία των 180 βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και δεν θα οδηγηθούμε σε πρόωρες κάλπες. “Όχι μόνο δεν θα βρουν 180 βουλευτές, αλλά ούτε την ψήφο τους” σχολίασε από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Το άρθρο Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου για τα προαπαιτούμενα εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα