Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σαμαρά – Γιούνκερ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον πρόεδρο της Ε.Ε. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Η συνάντηση διήρκεσε περίπου 25 λεπτά και σύμφωνα με ανώτατη κυβερνητική πηγή διεξήχθη, όπως πάντα, σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα με τον πρόεδρο της Κομισιόν να ενημερώει τον Έλληνα πρωθυπουργό για τις προσπάθειες που κάνει για τη συγκρότηση της επόμενης επιτροπής και τον καταμερισμό των χαρτοφυλακίων.

Ο κ. Σαμαρας

συζήτησε με τον κ. Γιούνκερ όλα τα τρέχοντα θέματα περιλαμβανομένων και όσων σχετίζονται με τις προπαρασκευαστικές συζητήσεις που θα διεξαχθούν στο Παρίσι μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας με αντικείμενο την ελληνική οικονομία αλλά και για την διαπραγμάτευση που αναμένεται να γίνει για το χρέος της χώρας μας.

Ο πρωθυπουργός εξήγησε στον κ. Γιούνκερ τα επιτεύγματα στον τομέα της δημοσιονομικής εξυγίανσης και των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, αλλά και τις ευοίωνες προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. Πάντως δεν διέρρευσε τι ακριβώς συζήτησαν για το θέμα του χαρτοφυλακίου που θα αναλάβει ως επίτροπος ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Το άρθρο Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σαμαρά – Γιούνκερ εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα