Ολοκληρώνεται η ανάκριση για τη Χρυσή Αυγή – Το φθινόπωρο η δίκη της δεκαετίας

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ολοκληρώνεται την εβδομάδα που έρχεται ο κύκλος των ανακρίσεων για τη δράση και τα αδικήματα που κατηγορούνται ότι διέπραξαν η ηγεσία και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το crashonline.gr, η ανάκριση και τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι δύο ειδικές ανακρίτριες ολοκληρώνονται και ο φάκελος θα αποσταλεί αρμοδίως στα δικαστικά όργανα που θα αποφανθούν

για τα περαιτέρω. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δίκη θα γίνει το Φθινόπωρο, πριν από τις εκλογές και η πρώτη εκτίμηση της κυβέρνησης είναι ότι θα φέρει πολιτικά οφέλη γιατί θα φανεί στη κοινή γνώμη το πραγματικό πρόσωπο της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής.

Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια θέματα, όπως λένε νομικοί και δικαστικοί κύκλοι με τους προστατευόμενους μάρτυρες και την αξιόπιστη παρουσία τους εντός δικαστηρίου αλλά εκτιμάται ότι τούτο θα ξεπεραστεί και οι καταθέσεις θα είναι απολύτως έγκυρες.

Ο προσδιορισμός της δίκης το Φθινόπωρο έχει ασφαλώς να κάνει και με την βεβαιότητα της κυβέρνησης ότι θα εκλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας έχοντας τις απαραίτητες ψήφους.

Το άρθρο Ολοκληρώνεται η ανάκριση για τη Χρυσή Αυγή – Το φθινόπωρο η δίκη της δεκαετίας εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα